Utdannets logo

Neste kurs

Gratulerer, kurset ditt er nå ute på Utdannet.no! Dette er et flott første skritt, men reisen som kursholder stopper ikke her. Her er noen tips for hvordan du kan bygge videre på suksessen din.

1. Markedsfør kurset ditt

Selv om Utdannet.no hjelper til med å vise fram kurset, må du også jobbe med markedsføring. Bruk sosiale medier, blogg, e-post og kontakter for å spre ordet. Smakebiter fra kurset kan lokke til seg kursdeltakere.

2. Skap et fellesskap

Engasjer deg med deltakerne dine for å bygge et fellesskap. Arranger Q&A-sesjoner, webinarer eller live-samtaler for å knytte sterkere bånd og få verdifull tilbakemelding.

3. Analyser og forbedre

Følg med på hvordan kurset ditt gjør det med verktøyene på Utdannet.no. Finn ut hva som fungerer best og bruk denne kunnskapen når du lager nye kurs.

4. Lag flere kurs

Flere kurs kan øke inntektene dine og gi muligheter for å kryssepromotere. Se på tilbakemeldinger for å finne ideer til nye kurs.

5. Samarbeid med andre

Jobb sammen med andre kursholdere for nye muligheter. Dette kan variere fra gjesteopptredener til felles markedsføring.

6. Hold deg oppdatert

Læringsverdenen endrer seg raskt. Hold deg oppdatert og forbedre dine egne ferdigheter for å holde kursene relevante.

7. Tilby mer materiale

Ekstra ressurser som arbeidsbøker eller bonusmateriale kan gjøre kurset ditt mer verdifullt. Dette kan også være en kilde til ekstra inntekt.

8. Lytt til tilbakemeldinger

Ta imot tilbakemeldinger fra deltakerne dine og bruk dem for å gjøre kursene dine bedre.

Å ha et kurs på Utdannet.no er en stor ting, men det er bare starten. Ved å følge disse rådene kan du utvide publikummet ditt og øke inntektene dine. Suksess kommer med kontinuerlig innsats, innovasjon og forbedring.