Utdannets logo
HjelpProdusere innholdPublisere en video

Publisere en video

Å legge ut en video på Utdannet.no er laget for å være enkelt. Her får du en kort guide til hvordan du kan gjøre kursmaterialet ditt tilgjengelig på siden.

Opprette et kurs

Først må du logge inn på Utdannet.no og gå til siden for kursholdere. Der kan du enten opprette et nytt kurs eller endre et du allerede har. Velg det som passer for deg, og så kommer du til en side der du kan legge inn informasjon om kurset og sette opp en innholdsfortegnelse.

Sette opp kurset

Neste steg er å organisere kurset ditt i kapitler og leksjoner. Det er viktig at dette følger planen du har tenkt ut, slik at kurset blir lett å følge. En tydelig struktur hjelper studentene å lære bedre.

Laste opp videoer

Når du har satt opp strukturen, er det på tide å laste opp videoene dine. I hver leksjon er det et område der du kan dra videoen din inn for opplasting. Vent til opplastingen er ferdig før du lagrer. Pass på at videoene er av god kvalitet og i et format som fungerer bra på nettsiden.

Få tilbakemelding

Er du usikker på kurset ditt, eller vil du ha tilbakemelding fra noen som kan dette? Utdannet.no kan hjelpe. Ta gjerne kontakt for å få råd om hvordan du kan gjøre kurset ditt bedre. Våre veiledere kan gi deg gode tips, enten det gjelder en enkelt leksjon eller hele kurset.

Ved å følge disse stegene, kan du enkelt dele kunnskapen din med læringsfellesskapet på Utdannet.no. Husk at det er kvaliteten på det du lærer bort og hvordan du formidler det, som gjør kurset vellykket. Lykke til med publiseringen!