Utdannets logo
HjelpPublisere et kursSend kurset til godkjenning

Send kurset til godkjenning

Når kurset og videoene er klare på Utdannet.no, er neste steg å søke om godkjenning.

Slik sender du inn

Når kurset ditt er klart, vil det være en "Send til godkjenning"-knapp på kurssiden din på Utdannet.no. Ved å bruke denne knappen, sendes kurset ditt til teamet vårt som vil se nøye gjennom det. Du kan ikke gjøre endringer i kurset mens det blir vurdert.

Få tilbakemelding og gjør forbedringer

Du vil få tilbakemelding etter at gjennomgangen er ferdig. Hvis kurset blir godkjent, er det klart til å bli delt med deltakerne. Trenger kurset noen endringer, får du klare råd om hva som kan bli bedre for å passe våre krav.

Prat med oss underveis

Det er lurt å snakke med oss på Utdannet.no mens du jobber med kurset, og spør om tilbakemeldinger. Dette kan gjøre godkjenningsprosessen enklere og hjelpe kurset ditt å bli enda bedre.

Bruk støtten du får

Ikke vær redd for å bruke støtten og ressursene Utdannet.no tilbyr. Vi kan hjelpe deg med alt fra å lage en spennende trailer til å finpusse detaljene i kurset ditt. Dette kan virkelig gjøre en forskjell for hvordan kurset ditt blir mottatt.

Feir når kurset er ute

Når kurset ditt er godkjent og publisert, er det på tide å feire. Du vil starte å tjene penger med en gang kurset er tilgjengelig, og du kan se hvordan det går med kurset ditt i sanntid på Utdannet.no. Dette er din sjanse til å se resultatet av alt det harde arbeidet ditt, og hvordan du hjelper andre med å lære og vokse. Ved å dele kunnskapen din på Utdannet.no, får du ikke bare personlig og profesjonell tilfredshet, men også de økonomiske fordelene av å undervise andre.