Utdannets logo
HjelpVederlagInntjening

Inntjening

Å lage et kurs for Utdannet.no er ikke bare en sjanse til å dele det du kan, det kan også gi god inntekt.

Start å tjene med en gang

Det spesielle med Utdannet.no er at du begynner å tjene penger så snart folk starter å se på kurset ditt. Plattformen betaler ut en god sum hver måned, og halvparten av dette går til de som har laget kurs, basert på hvor mye kurset deres blir sett. Det betyr at for hvert halvminutt noen bruker på kurset ditt, tjener du penger.

Få betalt for å engasjere

Inntektene dine kommer fra hvor godt kurset ditt klarer å holde på seerne. Det holder ikke bare å få noen til å klikke på kurset; de må bli værende og se på i minst 30 sekunder for at det skal telle. Dette gjør at du tjener penger basert på ekte interesse og verdi kurset ditt gir.

Variasjoner gjennom året

Inntektene varierer i løpet av året. Vinteren kan ofte være god fordi flere abonnerer, mens sommeren kan være roligere da noen stopper eller tar pause i abonnementet sitt. Men, jo mer engasjerende kurs du lager, jo mer kan du tjene. Våre mest vellykkede kurslærere tjener store beløp, noen til og med opp mot en halv million fra bare ett kurs.

Nøkkelen er engasjerende innhold

Hvor mye du tjener, avhenger av hvor godt kurset ditt fanger og holder på interessen til de som ser på. Kurs som appellerer til mange og har innhold av høy kvalitet som folk vil følge med på, har best sjans for å gi god inntekt.

Å utvikle kurs for Utdannet.no kan være en flott måte å påvirke andres liv positivt, samtidig som du bygger opp en inntektskilde basert på det du kan best. Med riktig innhold og tilnærming kan undervisningen din bli en verdifull ressurs som gir fordeler både for deg og de som tar kursene dine.