Utdannets logo

Kursholdere

Vi er stolte av å tilby en kursplattform der kursholdernes kunnskap og erfaring når ut til et bredt publikum.

Våre kursholdere kombinerer dyp faglig ekspertise med en lidenskap for undervisning, og hver enkelt bringer med seg en unik blanding av erfaring og engasjement for sitt fagfelt. De er nøye utvalgt basert på deres evne til å formidle komplekse emner på en forståelig og inspirerende måte.

Vi er dedikerte til å gi kursholdere de verktøy og ressurser de trenger for å lykkes. Ved å investere i våre kursholdere, investerer vi i kvaliteten på den opplæringen vi tilbyr, og sikrer at Utdannet.no fortsetter å være en ledende aktør innen digital læring.

Vi har kursholdere fra et bredt spekter av bakgrunner og fagfelt, noe som beriker tilbudet vårt og gir våre brukere tilgang til et variert utvalg av kurs. Dette mangfoldet sikrer at vi kan møte behovene og interessene til et bredt og variert publikum.

Som kursholder hos Utdannet.no, blir du en del av et voksende fellesskap av fagfolk som deler sin kunnskap med et entusiastisk publikum. Din suksess er vår suksess, og vi er her for å støtte deg på din reise som kursholder og ekspert innen ditt fagfelt.

Antall kursholdere
18
Gj.sn. inntekt per kursh./mnd.
7.771,-
Gj.sn. inntekt per kursh./år
93.254,-
Utbetalt til kursholdere i 2022
1,7 mill.
Arbeidsplass for kursholdere

Våre flinke kursholdere.

Hos Utdannet.no har vi et bredt spekter av kursholdere, hver med sin unike bakgrunn og ekspertise. De er kjærnen i vår kursplattform, og vi er takknemlige for deres bidrag til å gjøre kunnskap tilgjengelig for alle. Fra etablerte eksperter til nye talenter, deres engasjement og lidenskap er det som driver Utdannet.no fremover.