Rune Hammerstad kursholder hos Utdannet.no

Rune Hammerstad

470 avspillinger1 nettkurs2 følgere

Rune Hammerstad er en lidenskapelig fotograf basert i Oslo, kjent for sitt kunstneriske blikk og evnen til å fange autentiske øyeblikk. Med et svennebrev i fotografi, har Rune etablert seg som en dyktig fotograf innen flere felt, inkludert portretter, bedriftsfoto, bryllupsbilder og kunstfoto.

Alle kurs

Portrettfotografering med kursholder Rune Hammerstad
1t 8m

Portrettfotografering

Portrettfotografering kan være både spennende og utfordrende. Det handler om å fange essensen av en person gjennom kameraet ditt. Og vel så viktig, fange oppmerksomheten til seerne og få dem til å føle en forbindelse til personen i bildet.

I dette kurset vil du lære grunnleggende teknikker for portrettfotografering, slik som valg av lys, bakgrunn og kameravinkel, samt tips for å få dine portretter til å skille seg ut og fange motivets personlighet. Du vil også få muligheten til å praktisere dine nye ferdigheter gjennom øvelser og fotografering av virkelige mennesker. Kurset passer for både nybegynnere og erfarne fotografer som ønsker å forbedre sine ferdigheter og ta bedre portrettbilder.

Fotografen Rune Hammerstad har alltid hatt en lidenskap for portrettfotografering. Etter å ha fullført fotoutdanningen i 2013, har Hammerstad utviklet en unik stil og teknikk for portrettfotografering. Han har jobbet med en rekke forskjellige kunder, fra privatpersoner til store selskaper, og har blitt anerkjent for hans evne til å skape bilder som fanger personlighet og sjel. I tillegg til å ta imponerende portrettbilder, er Hammerstad også en dyktig lærer, og tilbyr kurs og veiledning for de som ønsker å lære mer om portrettfotografering.

Rune Hammerstads avatarRune Hammerstad

470 avspillinger5,00(2 anmeldelser)

Side 1 av 1