Vigdis Lamberg kursholder hos Utdannet.no

Vigdis Lamberg

704 avspillinger1 nettkurs2 følgere

Vigdis Lamberg er en inspirerende karriererådgiver og foredragsholder med en lidenskap for mangfold og teamutvikling. Hun inkluderer ofte kunnskap om psykolog Carl Jungs lære om menneskers ulike preferanser, som gir økt læringsutbytte både for lederen og medarbeiderne. Bedre samarbeid og lavere konfliktnivå blir resultatet. Vigdis er dedikert til å hjelpe enkeltpersoner gjennom endringsprosesser, spesielt i utfordrende tider som nedbemanning. Hun er støttespiller for ledere i nedbemanningsprosesser og lager skreddersydde strategier sammen med arbeidsrettsadvokat Olè Andre Oftebro, partner i Føyen.

Alle kurs

Jobbsøkerkurs og karriereendring med kursholder Vigdis Lamberg
4t 37m

Jobbsøkerkurs og karriereendring

Å miste jobben er noe av det vanskeligste man kan oppleve. Å stå der alene, uten den kunnskap og erfaring som trengs å lykkes med å få jobbe i dagens jobbmarked, kan være vanskelig. Det er masse ulike råd der ute og ikke alle fungerer i praksis.

I dette kurset vil du få hjelpe til å lykkes med å få den jobben du vil ha. Den vil gi deg en grunndig steg-for-steg gjennomgang fra å kartlegge egen kompetanse, til å sende søknad og hva du skal gjøre under et intervju. Du vil lære hvorfor én sides CV er ubrukelig, hvordan du skal komme i forkant av andre søkere og sørge for at du får en lønn som du fortjener.

Vigdis Lamberg er daglig leder i Karriereakademiet, og har hjulpet folk med å få jobb i over 20 år. Hun har en bred erfaring fra norsk næringsliv, som gjør at hun forstår hvordan bedrifter fungerer fra innsiden når det blant annet gjelder ansettelsesprosesser. Hun har nylig skrevet boken Karriereboken og media bruker henne stadig i forbindelse med saker som omhandler jobbsøking. Over 10.000 har fått jobb på bakgrunn av de kurs hun holder.

Vigdis Lambergs avatarVigdis Lamberg

704 avspillingerIngen anmeldelser

Side 1 av 1