Elin Lovinda Bae kursholder hos Utdannet.no

Elin Lovinda Bae

2 973 avspillinger4 nettkurs2 følgere

Elin Lovinda Brandt Bae er en dyktig prosjektleder og konsulent innen cybersikkerhet, med over tolv års erfaring innen sikkerhetsstyring, inkludert personopplysninger/GDPR, compliance, dokumenthåndtering, risikovurdering, informasjonssikkerhet, avviksstyring og HSE. Hun har også erfaring med å utvikle og implementere kompetanseprogrammer, prosjektledelse, og håndtering av IKT-systemer for sikkerhetsstyring.

Populære kurs

Alle kurs

Google Disk: grunnleggende med kursholder Elin Lovinda Bae
1t 42m

Google Disk: grunnleggende

Google Disk er en app der du kan lagre alle filene dine i skyen og du vil få tilgang til de fra alle enhetene dine – altså både fra telefon, nettbrett og PC. Du kan lagre alle typer filer her og alle filene blir sikkerhetskopiert, sånn at du unngår å miste dem. 

Det er enkelt å dele filer, bilder og videoer når de ligger i Disk. Du kan selv styre hva slags rettighetsnivå de du deler med skal ha, du kan la de se, endre eller kommentere filene dine.

Fordeler med bruk av Disk:

- Sikker lagring av filene dine

- Alltid tilgang til filene dine

- Enkel gjenfinning av innhold

- Del filer med andre og styr hvilke rettigheter de du deler med skal ha

- Enkelt å dele store filer

- Enkelt å laste opp filer fra alle typer enheter

- Tett tilknyttet andre Google apper som Google Dokumenter og Google Foto

I dette kurset vil kursinstruktør Elin Brandt Bae lære deg alt du behøver for å laste opp/opprette, organisere og dele filene dine i Google Disk.

Elin Lovinda Baes avatarElin Lovinda Bae

158 avspillinger4,67(3 anmeldelser)

Sway: komplett med kursholder Elin Lovinda Bae
1t 56m

Sway: komplett

Sway er en app fra Microsoft som gjør det enkelt å opprette og dele interaktive rapporter, presentasjoner, nyhetsbrev, personlig opplevelser, fotoalbum eller en visuell reiserapport – det er nesten ingen grenser for hvordan du kan uttrykke deg med Sway.

Sway er gratis å bruke for alle med en Microsoft-konto (Hotmail, Live eller Outlook.com). Du kan opprette mer avanserte Swayer med mer innhold når du bruker Sway som en del av et Microsoft 365 abonnement.

Du kan opprette Swayer ved å starte med et tomt lerret, eller du kan starte fra en mal, et tema eller et opprette Sway fra et dokument. Du kan legge til egen tekst og bilder, eller søke etter og importere informasjon fra andre kilder. Du trenger ikke designferdigheter for å vise frem informasjonen din på en moderne og tiltalende og leservennlig måte.

Med Sway er det fort gjort å formatere. Om ønskelig kan du bruke den innebygde designmotoren til å foreslå utseende, eller du kan med enkle grep tilpasse utseendet til din organisasjons grafiske profil eller din smak.

Du kan samarbeide på en Sway med andre, sånn at flere kan redigere samtidig. Og det er enkelt å dele de ferdige Swayene. Innholdet deles online og ser like fint ut på enhver enhet eller skjerm.

Under dette kurset er det Sway som tilhører Office 365 som benyttes, og funksjonalitet kan variere litt mellom de ulike typer abonnement. I dette kurset vil kursinstruktør Elin Brandt Bae lære deg alt du behøver for å opprette, tilpasse og dele Swayer.

Elin Lovinda Baes avatarElin Lovinda Bae

262 avspillinger5,00(2 anmeldelser)

Word: viderekommen med kursholder Elin Lovinda Bae
4t 5m

Word: viderekommen

Dette kurset passer for deg som har tatt vårt grunnleggende kurs i Microsoft Word 2019, og som ønsker å ta steget videre fra bruker til proff-bruker. I kurset kommer Elin Brandt Bae til å lære deg en hel drøss med supernyttige teknikker og funksjoner (som du vil lure på hvordan du noen gang klarte deg uten).

Du kommer til å lære å tilpasse menyer og utseende, utføre avansert redigering og formatering, jobbe med hurtigdeler, tilpasse elementer og lagre disse for gjenbruk, jobbe med store dokumenter, opprette innholdsfortegnelse og bibliografi, opprette skjemaer, bruke makroer, beskytte dokumenter, og mye mer.

Elin Lovinda Baes avatarElin Lovinda Bae

1 380 avspillinger5,00(2 anmeldelser)

Word: grunnleggende med kursholder Elin Lovinda Bae
2t 19m

Word: grunnleggende

Microsoft Word er sannsynligvis verdens mest brukte tekstbehandlingsprogram. Programmet kan kjøpes gjennom et engangsbeløp eller abonneres på via Microsoft 365 (tidligere kalt Office 365). Med Word på PC, Mac eller mobilenhet kan du opprette, formatere og skrive ut dokumenter.

I dette kurset kommer Elin Brandt Bae til å lære deg Microsoft Word. Ingen forkunnskaper kreves for å ta dette kurset. Du kommer til å opprette og redigere dokumenter, formatere tekst, sette inn illustrasjoner, endre på oppsett, samarbeide med andre, ferdigstille og dele dokumenter. Velkommen til kurs.

Elin Lovinda Baes avatarElin Lovinda Bae

1 173 avspillinger4,90(10 anmeldelser)

Side 1 av 1