adobe-audition-kurs
Kurs i Audition CC 2017: komplett
Utdannet.no

Adobe Audition er et profesjonelt lydredigeringsprogram for innspilling, miksing og bearbeiding av lyd. Programmet er laget for alle som jobber med lyd, dette være seg: video, animasjon, radio, podkasting, spill eller lydeffekter.

kurs-skrive-for-nett
Kurs i skrive godt på nett: innføring
Irene Mårdalen

I kurset «Skriv godt på nett», lærer du hvordan du skriver gode titler, ingresser og tekster. Du får tips om hva som gjør at teksten blir lett å lese, hvilke spørsmål du skal besvare underveis og hvordan du søkeoptimaliserer teksten.

facebook-kurs-power-editor
Kurs i Facebook: Power Editor (2017)
Utdannet.no

Power Editor er et avansert annonseverktøy fra Facebook. Power Editor er laget for annonsører som ønsker å opprette, redigere og publisere mange annonser samtidig og ha full kontroll over sine kampanjer.

linkedin-kurs-annonsering
Kurs i Linkedin: annonsering (2017)
Utdannet.no

I dette kurset lærer du å annonsere på LinkedIn, verdens største profesjonelle nettverk. LinkedIn har ca. 1,1 millioner norske brukere, og kan derfor bli en god markedsføringskanal for din bedrift eller organisasjon.

linkedin-kurs
Kurs i LinkedIn: essensielt (2017)
Utdannet.no

LinkedIn er verdens største profesjonelle nettverk. Kurset er laget for deg som ikke har brukt LinkedIn før, og som ønsker å få en rask innføring. Kurset dekker alt du trenger for å lage en profesjonell identitet på LinkedIn.

24nettbutikk-kurs
Kurs i 24Nettbutikk: starte nettbutikk
Utdannet.no

24Nettbutikk er et norsk nettbutikksystem som gjør det superenkelt å drive en profesjonell nettbutikk. Firma ble etablert i 2004 og verktøyet brukes i dag av 1200 små og mellomstore bedrifter.

facebook-kurs-strategi
Kurs i Facebook: strategi og annonser (2017)
Utdannet.no

Det å markedsføre på Facebook er ingen stor bragd, det kan alle få til. Det mange derimot har problemer med, det er å levere gode resultater over tid. I dette kurset lærer du strategier som løfter effekten til neste nivå.

facebook-kurs-kanvas
Kurs i Facebook: Kanvas (2017)
Utdannet.no

Kanvas er en interaktiv mobilopplevelse på Facebook hvor bedrifter kan fortelle historier og vise frem produkter eller tjenester. En Kanvas kan bestå av tekst, bilder, karuseller, videoer og knapper.

kurs-kommunikasjon
Kurs i kommunikasjon: unngå misforståelser
Irene Mårdalen

Du lærer teknikker som gjør at du snakker bedre med andre – og forstår andre mer. Du får råd og veiledning om hva som skal til for å ha en god dialog. Du får oppgaver som hjelper deg til å kommunisere bedre.

mailchimp-kurs
Kurs i Mailchimp: grunnleggende (2017)
Utdannet.no

Mailchimp er et markedsledende verktøy for e-postmarekdsføring. Firmaet ble etablert i 2011 og brukes av 11 millioner mennesker og bedrifter. Verktøyet er gratis å bruke så lenge under 2000 abonnerer på nyhetsbrevet ditt.

prezi-kurs
Kurs i Prezi: grunnleggende
Utdannet.no

Prezi er et visuelt presentasjonsverktøy på lik linje med PowerPoint. Programmet er gratis og fungerer på PC, Mac og Linux. Det ble utviklet i 2008 av Adam Somlai-Fischer, Peter Halacsy, and Peter Arvai.

premiere-pro-kurs-2017
Kurs i Premiere Pro CC 2017: komplett
Utdannet.no

Premiere Pro er et bransjeledende tidslinjebasert videoredigeringsprogram. Programmet ble lansert i 2003 og brukes i dag av: NRK, BBC, CNN, 20th Century Fox, Columbia Pictures og Legendary Pictures.