Utdannets logo

Photoshop: komplett

Introduksjonsvideo

1 644 avspillinger 8t 57m 119 videoer

Kreativitet er overalt. Og med dette kurset får du verdens beste programvare for kreativitet, bildebehandling og grafisk design i fingerspissene. Adobe Photoshop setter ingen begrensninger, kanskje derfor verktøyet er helt sentralt i så å si alle kreative prosjekter – fra bilderedigering til digital tegning, animasjon til grafisk design.

I dette kurset kommer vår sertifiserte Photoshop-ekspert Espen Faugstad til å lære deg Photoshop fra A til Å. Når du er ferdig med kurset vil du ha kompetansen som trengs for å løse selv de mest krevende oppgaver. Du kommer til å beherske å markere, beskjære, retusjere og redigere, samt bruke lag, masker, effekter og overgangsmoduser + mer.

Læringsmål

 • Utfør profesjonelle bildeprosjekter.

 • Kreativ bruk av overgangsmoduser.

 • Dynamiske effekter med smartfiltre og liquify.

 • Grafisk design med tekst- og formverktøy.

 • Grunnleggende og avansert bildebehandling.

 • Lag, masker og effekter for redigeringer.

Kursmateriell

Last ned kursmateriell(kun for premium- og teamabonnementer)

...mer

Anmeldelser

4,89
9 anmeldelser

5

89 %

4

11 %

3

0 %

2

0 %

1

0 %
 • willymik

  for 10 måneder siden

  Jeg brukte PS sporadisk på 2000 tallet men mye tungvindt da men har nå begynt å bruke PS mye mer og trengte da en skikkelig oppdatering, Det fine med dette er repetering på repetering og der er Espen dyktig. Glemmer en noe er det bare å gå tilbake på det en nettopp har glemt igjen Anbefales

  Var dette nyttig?
 • kirakira

  for 1 år siden

  Dette er et kurs med høy kvalitet! Veldig godt strukturert, og ikke minst veldig godt forklart. Videoene er delt opp og navngitt på en slik måte at det er enkelt å finne tilbake til hvert tema/funksjon, noe som er nødvendig ettersom ikke alt sitter klistret etter første gjennomgang. Irene

  Var dette nyttig?1
 • toneors

  for 1 år siden

  Superfornøyd med å ha funnet et kurs på norsk, noe som gjorde det mye lettere å henge med. Espen snakket akkurat passe fort og tydelig, og det var godt med gjentakelse for å få ting til å feste seg. Kurset er godt oppbygd, progresjonen ga mening. Det eneste jeg savnet var en modul om Actions. Dette ble ikke nevnt av en eller annen grunn. Nå gleder jeg meg til å ta i bruk ny kunnskap om Photoshop :)

  Var dette nyttig?
 • camlar

  for 3 år siden

  Jeg hadde liten/ingen erfaring med photoshop før jeg startet dette kurset. Enkle, fine videoer som er lette å forstå. Liker at han gjentar selvom han har vært igjennom de forskjellige verktøyene etc.. Også veldig bra at man kan gå tilbake og se videoene på nytt.

  Var dette nyttig?
 • Edle-Eroy

  for 3 år siden

  Veldig bra og grundig kurs, men mye og sette seg inni og det må selvfølgelig praktiseres mye for å få det til å sitte.

  Var dette nyttig?