Salg og økonomi-kurs

Forbedre din økonomiske forståelse og salgsferdigheter med vårt brede utvalg av kurs innen 'Økonomi og Salg'. Lær effektive presentasjonsteknikker, karriereutvikling, og hvordan du forbereder deg til jobbintervjuer.

Våre spesialiserte kurs som "Regnskap: grunnleggende" gir deg praktisk regnskapskunnskap, mens "Jobbsøkerkurs og karriereendring" vil veilede deg gjennom jobbsøknadsprosessen. Utforsk kurs som vil øke din finansielle innsikt og forbedre dine jobbsøkerteknikker, optimalisert for å styrke din karriere i 'Økonomi og Salg'.

Alle kurs

Presentasjonsteknikk med kursholder Birger Landmark
1t 26m

Presentasjonsteknikk

Presentasjonsteknikk handler om å formidle på en engasjerende, pedagogisk og effektiv måte, slik at du får frem ditt budskap og blir forstått, enten du står foran en forsamling, holder en tale i et bryllup, eller deltar i et møte.

Det å være flink til...

Birger Landmarks avatarBirger Landmark

316 avspillinger4,93(14 anmeldelser)

Regnskap for nybegynnere med kursholder Regnskapsdoktor
2t 2m

Regnskap for nybegynnere

Vil du lære regnskap fra grunnen av? Vårt regnskapskurs på nett er laget for deg som vil forstå de ulike delene av et regnskap. Gjennom 27 leksjoner og 2 timer med undervisning får du en praktisk og teoretisk innføring i regnskap. Du lærer om balanse, resul...

Regnskapsdoktors avatarRegnskapsdoktor

1 152 avspillinger4,64(11 anmeldelser)

Jobbsøking og karriereendring med kursholder Vigdis Lamberg
4t 37m

Jobbsøking og karriereendring

Å miste jobben er en av de mest utfordrende opplevelsene man kan ha. Uten riktig kunnskap og erfaring kan det være vanskelig å navigere dagens jobbmarked. I dette kurset får du praktiske verktøy og teknikker for å lykkes med å få drømmejobben. Vi gir deg en...

Vigdis Lambergs avatarVigdis Lamberg

801 avspillingerIngen anmeldelser

Side 1 av 1