Utdannets logo

Jobbsøking og karriereendring

Introduksjonsvideo

621 avspillinger 4t 37m 36 videoer

Å miste jobben er noe av det vanskeligste man kan oppleve. Å stå der alene, uten den kunnskap og erfaring som trengs å lykkes med å få jobbe i dagens jobbmarked, kan være vanskelig. Det er masse ulike råd der ute og ikke alle fungerer i praksis.

I dette kurset vil du få hjelpe til å lykkes med å få den jobben du vil ha. Den vil gi deg en grunndig steg-for-steg gjennomgang fra å kartlegge egen kompetanse, til å sende søknad og hva du skal gjøre under et intervju. Du vil lære hvorfor én sides CV er ubrukelig, hvordan du skal komme i forkant av andre søkere og sørge for at du får en lønn som du fortjener.

Vigdis Lamberg er daglig leder i Karriereakademiet, og har hjulpet folk med å få jobb i over 20 år. Hun har en bred erfaring fra norsk næringsliv, som gjør at hun forstår hvordan bedrifter fungerer fra innsiden når det blant annet gjelder ansettelsesprosesser. Hun har nylig skrevet boken Karriereboken og media bruker henne stadig i forbindelse med saker som omhandler jobbsøking. Over 10.000 har fått jobb på bakgrunn av de kurs hun holder.

Læringsmål

  • Kartlegge og selge egen kompetanse.

  • Utvikle effektive jobbsøkerteknikker.

  • Navigere i nettverkskartlegging og LinkedIn.

  • Skrive CV-er og søknader som skiller seg ut.

  • Forberede og gjennomføre vellykkede jobbintervjuer.

  • Utforske ikke-utlyste stillinger og kalde oppringninger.

Kursmateriell

Last ned kursmateriell(kun for premium- og teamabonnementer)

...mer

Anmeldelser

0,00
0 anmeldelser

5

0 %

4

0 %

3

0 %

2

0 %

1

0 %