Fotografering-kurs

Utforsk vår omfattende samling av fotokurs og forbedre dine fotografiske ferdigheter. Våre kurs dekker alt fra grunnleggende kamerateknikker til avanserte ferdigheter som landskaps- og portrettfotografering. Lær å mestre kamerainnstillinger, lyssetting og komposisjon for å ta imponerende bilder.

Enten du er en nybegynner eller en erfaren fotograf, vil våre fotokurs hjelpe deg med å utvikle dine evner og bli en bedre fotograf. Bli med nå og oppdag hvordan du kan forbedre dine fotografiske ferdigheter med praktiske og inspirerende kurs.

Alle kurs

Fotografering – bli en bedre fotograf med kursholder Olav Erik Storm
5t 52m

Fotografering – bli en bedre fotograf

Ønsker du å ta bedre bilder og forstå ditt digitale kamera? Dette fotokurset er perfekt for deg! Fotokurset på nett er designet for å gjøre deg til en mer bevisst og kreativ fotograf, uansett om du er nybegynner eller ønsker å forbedre ferdighetene dine. Læ...

Olav Erik Storms avatarOlav Erik Storm

922 avspillinger4,88(17 anmeldelser)

Portrettfotografering med kursholder Rune Hammerstad
1t 8m

Portrettfotografering

Portrettfotografering kan være både spennende og utfordrende. Det handler om å fange essensen av en person gjennom kameraet ditt. Og vel så viktig, fange oppmerksomheten til seerne og få dem til å føle en forbindelse til personen i bildet.

I dette kur...

Rune Hammerstads avatarRune Hammerstad

518 avspillinger5,00(2 anmeldelser)

Landskapsfotografering med kursholder Øyvind Martinsen
3t 15m

Landskapsfotografering

I dette kurset vil Øyvind Martinsen inspirere deg til å utvide din kreative visjon og din tekniske kunnskap, slik at du kan utvikle deg som landskapsfotograf. Alle ser og tolker verden forskjellig, og din måte å se på og tolke på er unik. Det er dette som e...

Øyvind Martinsens avatarØyvind Martinsen

98 avspillinger4,75(4 anmeldelser)

Side 1 av 1