Utdannets logo
test

Lightroom: komplett

Startsiden

Espen Faugstad kursholder hos Utdannet.no
Espen Faugstad

16 følgere

Om kurset

Lightroom CC er et råflott bilderedigeringsverktøy for fotoentusiaster. Lightroom CC inneholder alt du trenger for å organisere, redigere, lagre og dele bildene dine på tvers av enheter - dette være seg datamaskin, nettbrett eller mobil. Det betyr at du kan redigere et bilde på datamaskinen og fortsette på mobilen. Bildene synkroniseres nemlig i skyen.


I dette kurset kommer Espen Faugstad til å guide deg gjennom programmet fra A til Å. Du kommer til å lære å importere og organisere, redigere ved hjelp av enkle og avanserte verktøy, og eksportere og dele. Du kommer også til å lære hvordan den skybaserte lagringsplassen kommer til å påvirke, og ikke minst, forbedre din digitale arbeidsflyt.


I kapittel 01 lærer du hvilke versjoner av Lightroom CC som er tilgjengelig og hvordan du kjøper programmet. Du lærer også hvordan programmet er organisert. I kapittel 02 lærer du å migrere fra Lightroom Classic CC til Lightroom CC og hvordan du importerer inn bilder i Lightroom CC.


I kapittel 03 lærer du å organisere bilder ved hjelp av album, flagg, stjerner og nøkkelord. I kapittel 04 lærer du å redigere bilder ved hjelp av enkle verktøy. I kapittel 05 lærer du å beskjære bilder. I kapittel 06 lærer du å redigere bilder ved hjelp av avanserte verktøy. I kapittel 07 lærer du å eksportere og dele bilder.

Relatert til dette kurset

Kursfiler for deltakere