Utdannets logo

Google Analytics 4: komplett

Introduksjonsvideo

938 avspillinger 4t 54m 47 videoer

Dette kurset er laget for deg som vil lære å bruke Google Analytics 4, og få innsikt i hvordan kundene dine bruker nettstedet eller appen din. Kurset varer i 4 timer og 55 minutter og er stappfullt med verdifull informasjon. Når du er ferdig med kurset kan du jobbe profesjonelt med Google Analytics 4.  

I begynnelsen av kurset lærer du hvordan Google Analytics 4 fungerer og hvordan du installerer analyseverktøyet på egen nettside. Deretter lærer du å konfigurere Google Analytics slik at du får maksimalt ut av verktøyet. Du lærer å administrere brukere, spore nettstedsøk, filtrere intern trafikk, konfigurere datainnsamling, m.m. I midten av kurset får du en grundig opplæring i standardrapportene og utforskninger i Google Analytics 4. 

Etterpå lærer du å opprette og spore egendefinerte hendelser som f.eks. at noen logger inn, ser på et produkt, legger et produkt i handlekurven, går videre til kassen, fullfører et kjøp, osv.  Til slutt lærer du avanserte teknikker som du bør kjenne til. Dette omfatter hvordan du setter opp konverteringssporing, oppretter egendefinerte målgrupper, sammenligne målgrupper, ser på brukerinnsikt, m.m.

Læringsmål

 • Installere og konfigurere Google Analytics 4.

 • Opprette og forstå standardrapporter.

 • Utnytte avanserte teknikker for brukerinnsikt.

 • Spore og analysere egendefinerte hendelser.

 • Opprette målgrupper for målrettet markedsføring.

 • Sette opp konverteringssporing for suksessmåling.

Kursmateriell

Last ned kursmateriell(kun for premium- og teamabonnementer)

...mer

Anmeldelser

4,33
3 anmeldelser

5

67 %

4

0 %

3

33 %

2

0 %

1

0 %
 • urda

  for 1 år siden

  Leter etter et kurs som kan bistå i overgangen fra Universal Analytics til GA4, med en god forklaring på forskjellene. Kurset vekslet mellom å forklare ganske opplagte ting i GA4, til å streife innom mer avanserte, tekniske ting. Alt i alt ble det lite nyttig for mitt behov, dessverre.

  Var dette nyttig?
 • beateke

  for 1 år siden

  Ønsket en gjennomgang av GA4 før vi går over til det, og syns dette kurset var nyttig. Mye av oppsettet var ikke relevant for meg, men det er uansett nyttig for de som trenger å gjøre dette selv fra bunnen. Anbefales .

  Var dette nyttig?
 • Wallroom

  for 1 år siden

  Et svært godt og oversiktlig kurs! Gleder meg til å ta i bruk GA4 for alvor.

  Var dette nyttig?