Utdannets logo
test

Bilder: komplett

Startsiden

Espen Faugstad kursholder hos Utdannet.no
Espen Faugstad

16 følgere

Om kurset

Bilder er et intuitivt bilderedigeringsprogram utviklet av Apple. Applikasjonen fungerer på Mac OS og iOS og er gratis å bruke. Bilder gjør det enkelt å organisere, redigere og deler bilder med andre. Med iCloud-bildebibliotek har du alltid bildene og videoene dine med deg, uansett hvilken enhet du bruker.


Du trenger ikke være en proff for å redigere som en proff – bruk redigeringsverktøyene i Bilder til å gi bildene dine akkurat det rette uttrykket. Dobbeltklikk på et bilde for å vise det, og klikk deretter på Rediger i verktøylinjen. Bruk de beste bildene dine i en vakker bok du kan gi til venner og familie.


I dette kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg å bruke Bilder-applikasjonen på Mac OS. I starten av kurset lærer du å importere og organisere bildene dine. Deretter lærer du å redigere bildene dine ved hjelp av verktøy som: lys, farge, hvitbalanse, nivåer, kurver, selektiv farge, støyreduksjon, m.m. Avslutningsvis lærer du å lage en fotobok, fotokalender, kort og bildeserie. Velkommen!


I kapittel 01 lærer du hvordan brukergrensesnittet er organisert, og hvordan du importerer og deler bilder over iCloud. I kapittel 02 lærer du hvordan man organiserer bilder. Detter omfatter hvordan du lager album, smarte album, minner, favoritter, m.m.


I kapittel 03 lærer du å redigere bilder. Dette omfatter hvordan du beskjærer et bilde, legger til et filter, jobber med histogrammet, tilpasser eksponering og hvitbalanse, justerer farge, legger til vignett, gjør skarpere og fjerner støy. I kapittel 04 lærer du å lage en fotobok, fotokalender, fotokort, m.m.