Mailchimp-kurs

Utforsk ferdighetene du trenger for å mestre Mailchimp, et ledende verktøy innen e-postmarkedsføring. Lær å opprette en Mailchimp-konto, bygge og administrere kontaktlister, designe nyhetsbrevmaler og automatisere utsendelser. Dette kurset dekker alt fra grunnleggende oppsett til avanserte funksjoner, uten behov for forkunnskaper.

Forstå hvordan du effektivt kan bruke Mailchimp til å nå dine markedsføringsmål. Kursene våre gir deg praktisk kunnskap om segmentering, bruk av emneknagger, og hvordan du sikrer at dine nyhetsbrev engasjerer mottakerne. Bli dyktig i e-postmarkedsføring med våre Mailchimp-kurs.

Alle kurs

Lær mer om Mailchimp

Hva er Mailchimp?

Mailchimp er en digital plattform som hjelper bedrifter og enkeltpersoner med å lage og sende e-postmarkedsføring. Det brukes til å designe og distribuere e-postkampanjer, som kan inneholde nyhetsbrev, tilbud eller annen informasjon som en bedrift ønsker å dele med sine kunder. Mailchimp gjør det enkelt å samle e-postadresser, sette opp automatiske svar og spore hvor mange som åpner og leser e-postene.

Ved å bruke Mailchimp kan bedrifter også analysere hvordan e-postkampanjene deres presterer. Dette inkluderer å se hvor mange som klikker på linker i e-posten, og hvor mange som eventuelt melder seg av listen. Denne innsikten gjør det mulig for bedrifter å forbedre sine markedsføringsstrategier og kommunisere mer effektivt med kundene sine. Samlet sett er Mailchimp et kraftig verktøy for enhver som ønsker å holde kontakten med sitt publikum gjennom e-post.

Hva koster Mailchimp?

Mailchimp tilbyr flere prisplaner for å dekke ulike behov. Den mest grunnleggende planen er gratis og lar deg ha opptil 500 kontakter og sende maks 1,000 e-poster per måned. For små bedrifter som trenger mer funksjonalitet, er Essentials-planen et godt valg. Denne koster $13 per måned for opptil 500 kontakter og inkluderer ubegrenset antall sendinger per måned.

For mer avanserte behov, finnes Standard-planen som starter på $20 per måned for 500 kontakter. Denne planen tilbyr avanserte segmenterings- og rapporteringsverktøy, generative AI-funksjoner, og tilpassede e-postmaler. Hvis du trenger omfattende støtte og verktøy for stor skala, er Premium-planen tilgjengelig fra $350 per måned for 10,000 kontakter, og inkluderer blant annet prioritetssupport og dedikert onboarding.

Er det lett å lære seg Mailchimp?

Ja, det er relativt lett å lære seg Mailchimp, spesielt hvis du har litt erfaring med lignende verktøy eller generell datakunnskap. Mailchimp er laget med en brukervennlig design, som gjør det enkelt å navigere gjennom funksjonene. Når du først logger inn, blir du guidet gjennom de grunnleggende stegene for å sette opp din første kampanje. I tillegg finnes det mange ressurser som videoer og veiledninger på nettet som kan hjelpe deg hvis du står fast.

En god plass å starte for å lære seg Mailchimp er ved å ta Utdannets Mailchimp-kurs kalt "Mailchimp: komplett" som dekker alt du trenger for å mestre programmet. For de som er nye til markedsføringsverktøy, kan det ta litt tid å venne seg til terminologien og alle funksjonene Mailchimp tilbyr. Men med litt tålmodighet og utforsking, vil de fleste kunne mestre det grunnleggende på kort tid. Hvis du er usikker på noe, har Mailchimp også en hjelpeside og kundesupport som kan gi deg den støtten du trenger for å komme i gang.