Digital annonsering-kurs

Utforsk kraften i digital annonsering gjennom våre kurs som dekker plattformer som Google Ads og Facebook. Du vil lære å opprette effektive annonsekampanjer, målrette riktig publikum, og analysere kampanjeresultater for å maksimere avkastningen. Perfekt for både nybegynnere og erfarne markedsførere som ønsker å forbedre sine ferdigheter.

Kurset tilbyr praktisk innsikt i oppsett av annonsekontoer, budstrategier, og bruk av verktøy som Meta-pikselen og Google Ads-taggen. Med denne kunnskapen kan du øke synligheten og salget for din virksomhet, og nå ut til kunder på en mer effektiv måte.

Alle kurs

Facebook-annonsering – komplett guide med kursholder Espen Faugstad
2t 13m

Facebook-annonsering – komplett guide

Vi tilbyr en omfattende guide til Facebook- og Instagram-annonsering gjennom vårt nettkurs. Enten du er en eier av en liten eller mellomstor bedrift, markedsføringsansvarlig eller arbeider innen markedsføring og salg, er dette kurset egnet for deg hvis du ø...

Espen Faugstads avatarEspen Faugstad

1 648 avspillinger5,00(4 anmeldelser)

Google Ads – komplett guide med kursholder Espen Faugstad
5t 17m

Google Ads – komplett guide

Lær å annonsere på Google med vårt Google Ads kurs! Bli synlig når kunder søker etter ditt produkt eller tjeneste. Vi viser deg hvordan du oppretter og konfigurerer en Google Ads-konto, installerer Google Ads-taggen og setter opp konverteringssporing på net...

Espen Faugstads avatarEspen Faugstad

2 408 avspillinger5,00(3 anmeldelser)

Google Ads Editor  – effektiv annonsering med kursholder Espen Faugstad
56m

Google Ads Editor – effektiv annonsering

AdWords Editor er et verktøy fra Google som gjør det lettere å administrere kampanjer, annonsegrupper og søkeord i stor skala. Alle kan bruke AdWords Editor, uansett hvilken skala de opererer på, men verktøyet er spesielt nyttig for annonsører som administr...

Espen Faugstads avatarEspen Faugstad

30 avspillingerIngen anmeldelser

Side 1 av 1

Lær mer om Digital annonsering

Hvilke byråer er gode på digital annonsering?

Når det gjelder digital annonsering i Norge, er det flere byråer som er kjent for å levere gode resultater. Fullstakk Marketing utmerker seg med en helhetlig tilnærming, som inkluderer alt fra strategi og planlegging til utførelse og analyse. Aptum er kjent for sin kreative tilnærming og sterke fokus på visuell kommunikasjon, noe som resulterer i engasjerende annonser som fanger oppmerksomheten til målgruppen.

Andre anerkjente byråer inkluderer HK Link og Markedspartner. HK Link bruker strategisk dataanalyse for å optimalisere kampanjer, mens Markedspartner har lang erfaring med innholdsmarkedsføring og digital strategi. Begge disse byråene er gode valg for bedrifter som ønsker å forbedre sin digitale tilstedeværelse.

Til slutt har vi Nettrafikk, Dentsu X, Rocket, og Synlighet. Nettrafikk spesialiserer seg på søkemotoroptimalisering og annonsering, mens Dentsu X drar nytte av sitt globale nettverk for å tilby internasjonal ekspertise. Rocket fokuserer på innovative løsninger og teknologi, og Synlighet er kjent for sin brede kompetanse innen digital markedsføring. Disse byråene tilbyr ulike styrker og spesialområder, noe som gjør dem til gode alternativer for effektiv og målrettet digital annonsering.