Magento 2 – starte nettbutikk raskt laget av Espen Faugstad

Magento 2 – starte nettbutikk raskt

Introduksjonsvideo

Espen Faugstad kursholder hos Utdannet.no
Espen Faugstad

42 følgere

  • 123 avspillinger
  • 3t 44m
  • 46 leksjoner

Magento er verdens mest populære nettbutikksystem. Programvaren ble opprinnelig utviklet av Roy Rubin og første versjon ble lansert 31. mars 2008. Fire år senere ble nettbutikksystemet Magento kjøpt opp av eBay. I dag brukes Magento i nettbutikker til internasjonalt kjente merkevarer som: Coca Cola, Samsung, Nike, Ford, Warby Parker, Rebecca Minkoff og Nespresso.

Med den nye versjonen, som ble lansert 17. november 2015, har Magento befestet sin posisjon som markedsledende innen e-handel. Det bør derfor ikke komme som noe overraskelse at Magneto brukes av 260 000 nettbutikker verden over, for hvem kan matche Magento når det kommer til fleksibilitet, kraft og funksjonalitet? Nevnte vi at programvaren også er gratis og basert på åpen kildekode? Hva mer kan man trenge? "I rest my case", eller som vi sier på norsk, kofferten min hviler.

I dette kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg å lage en nettbutikk med Magento 2. I starten lærer du å installere Magento 2 på en server. Deretter lærer du å konfigurere din nettbutikk og legge til produkter og kategorier. Videre lærer du å konfigurere og håndtere skatt, betaling og frakt. Avslutningsvis lærer du å håndtere ordrer. Oppsummert kan vi vel si ... du lærer alt du trenger for å komme raskt i gang. Er du klar for å bli gründer og nettbutikkeier? Velkommen!

I kapittel 01 lærer du hva Magento er og hvorfor det er viktig at du velger en rask server. I kapittel 02 lærer du å installere Magento på en server, sette opp Cron og laste ned og ta i bruk norsk språk. I kapittel 03 lærer du å konfigurere nettbutikken din på riktig måte.

I kapittel 04 lærer du å legge til produkter og kategorier. Dette omfatter blant annet hvordan du lager et "simple product, configurable product, grouped product og bundle product". I kapittel 05 lærer du å lage og redigere sider. I kapittel 06 lærer du å legge til og konfigurere skatt på riktig måte. I kapittel 07 lærer du å legge til en betalingsmetode. I kapittel 08 lærer du å håndtere frakt. I kapittel 09 lærer du å behandle ordrer.

Dette vil du lære:

  • Konfigurer skatt, betaling og frakt.

  • Legg til produkter og kategorier.

  • Installer og konfigurer Magento 2.

  • Håndter ordrer og kundeservice.

  • Optimaliser nettbutikk for brukervennlighet.

  • Sikre og vedlikeholde nettbutikksystemet.

Ferdigheter du vil oppnå:

...mer