Microsoft Teams-kurs

Utforsk våre Microsoft Teams-kurs og lær hvordan du kan maksimere bruken av dette kraftige samarbeidsverktøyet. Fra tips og triks for å jobbe smartere, til en fullstendig gjennomgang av alle funksjoner, vil våre kurs gi deg verdifulle ferdigheter som kan forbedre din produktivitet. Du vil lære om teams, kanaler, chat, møter og integrasjon med andre Microsoft 365-applikasjoner.

Enten du er en teamleder, en administrativ ansvarlig, eller en ansatt som ønsker å jobbe mer effektivt, vil våre kurs hjelpe deg med å forbedre kommunikasjon og samarbeid i organisasjonen. Få mest mulig ut av Microsoft Teams og oppdag nye måter å jobbe på.

Alle kurs

Microsoft Teams – raske tips og triks med kursholder Espen Faugstad
38m

Microsoft Teams – raske tips og triks

Dette kurset gir deg en rask innføring i Microsoft Teams, perfekt for deg som har dårlig tid. Lær nyttige tips og triks du kan ta i bruk umiddelbart for å øke produktiviteten og samarbeidet. Med 33 korte leksjoner på bare 38 minutter, er kurset designet for...

Espen Faugstads avatarEspen Faugstad

1 093 avspillingerIngen anmeldelser

Microsoft Teams – komplett guide med kursholder Espen Faugstad
1t 47m

Microsoft Teams – komplett guide

Microsoft Teams er et kraftig verktøy for kommunikasjon og samarbeid i organisasjoner. I dette Teams nettkurset lærer du å navigere og utnytte Teams' mange funksjoner. Du vil lære å opprette og administrere teams og kanaler, chatte, holde møter og dele file...

Espen Faugstads avatarEspen Faugstad

552 avspillingerIngen anmeldelser

Side 1 av 1

Lær mer om Microsoft Teams

Hva er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er en digital plattform laget av Microsoft som brukes til samarbeid og kommunikasjon i arbeidslivet og utdanningen. Det er som en virtuell arbeidsplass hvor folk kan chatte, ha videomøter, dele filer, og samarbeide på prosjekter uansett hvor de befinner seg. Med Microsoft Teams kan du enkelt organisere gruppesamtaler, sende meldinger, og til og med holde presentasjoner.

Teams blir ofte brukt i skoler og bedrifter for å gjøre det enklere å jobbe sammen, spesielt når folk ikke kan møtes fysisk. For eksempel kan lærere bruke Teams til å undervise og dele lekser med elever som er hjemme, og bedrifter kan holde møter og dele viktig informasjon med ansatte som jobber fra ulike steder. Dette gjør det lettere å holde kontakten og jobbe effektivt, selv når man ikke er på samme sted.

Kan man bruke Microsoft Teams gratis?

Ja, du kan bruke Microsoft Teams gratis. Den kostnadsfrie versjonen av Teams gir deg muligheten til å enkelt møte og chatte med andre, dele filer online, og samarbeide fra hvor som helst – alt samlet i én app. Du kan opprette møter som varer opptil 60 minutter og invitere andre til å delta, selv om de ikke har en Teams-konto. I tillegg kan du starte samtaler med hvem som helst ved å bruke deres e-postadresse eller telefonnummer.

Den kostnadsfrie versjonen er ideell for å holde kontakten i sanntid, enten det er for skoleprosjekter, frivillige organisasjoner eller andre grupper. Det er også mulig å opprette et fellesskap for å samarbeide med kontaktene dine eller engasjere publikum. Hvis du vil ha mer informasjon eller hjelp med å komme i gang, er det mange ressurser tilgjengelige som kan veilede deg gjennom prosessen.

Er Microsoft Teams vanskelig å lære?

Microsoft Teams er ikke vanskelig å lære, spesielt hvis du har en god introduksjon til programmet. Mange som begynner å bruke Teams, oppdager at det er ganske intuitivt og brukervennlig. Programmet er designet for å gjøre samarbeid enkelt, enten du jobber med skoleprosjekter, på jobben eller kommuniserer med venner og familie. De fleste funksjonene er lette å finne og bruke, og Microsoft har inkludert mange hjelpemidler og veiledninger i programmet for å hjelpe nye brukere.

En flott plass å starte for å lære seg Microsoft Teams er ved å ta Utdannets Teams-kurs som heter "Teams: komplett". Dette kurset dekker alt du trenger å vite for å komme raskt i gang, fra grunnleggende funksjoner som å opprette møter og chatte, til mer avanserte tips og triks som kan gjøre din bruk av Teams mer effektiv. Med dette kurset kan du bli komfortabel med Teams på kort tid og begynne å bruke det som et nyttig verktøy i hverdagen din.

Hva er best, Teams eller Zoom?

Teams og Zoom er begge populære verktøy for videomøter, men hvilket som er best avhenger av hva du trenger. Microsoft Teams er en del av Microsoft 365-pakken, og passer spesielt godt for dem som allerede bruker andre Microsoft-produkter som Word, Excel, og Outlook. Teams er også veldig bra for samarbeid i grupper, med funksjoner som fildeling, chat, og integrering av andre apper. Det kan være litt mer avansert å sette opp, men det gir mange muligheter for de som jobber mye sammen på prosjekter.

Zoom er kjent for sin brukervennlighet og høye videokvalitet. Det er veldig enkelt å komme i gang med, og det krever ikke at alle deltakerne har en konto for å delta i et møte. Zoom fungerer utmerket for både små og store møter, og har funksjoner som virtuelle bakgrunner og breakout-rom som gjør det lett å organisere og dele opp møter. Det er spesielt populært for undervisning og sosiale sammenkomster på grunn av sin enkelhet og pålitelighet.

Til slutt, valget mellom Teams og Zoom avhenger av hva du trenger mest: Hvis du trenger tett integrasjon med andre Microsoft-verktøy og avanserte samarbeidsfunksjoner, er Teams et godt valg. Hvis du ønsker enkelhet og høy videokvalitet uten behov for mye oppsett, kan Zoom være bedre for deg.