Få tilgang til alle nettkurs

Velg mellom to abonnement

Månedlig

kr 299

/ mnd

  • Alle nettkurs
  • Få kursbevis
  • Gratis hjelp
  • Ingen bindingstid

Årlig

kr 2999

/ år

  • Alle nettkurs
  • Få kursbevis
  • Gratis hjelp
  • Ingen bindingstid

Har du behov for flere lisenser? Få et pristilbud her!

Med støtte fra Innovasjon Norge og Forskningsrådet utvikler vi nestegenerasjons kursplattform, med ønske om å gjøre kompetanseutvikling moro, spennende og tilgjengelig for alle. 👋😊

På kundelisten vår finner du privatpersoner, bedrifter, organisasjoner og utdanningsinstitusjoner.

Oslo kommune
Utdanningsforbundet
Adresseavisen
Helsedirektoratet
Coca Cola
Nav
Miino
Kluge
Ikea

Hørt om Netflix? Vi er som dem, bare at vi lager nettkurs.

Du betaler en fast månedspris og får full tilgang til alle de nesten 200 kursene som er produsert så langt. Prisen er den samme uansett hvor mange kurs du tar, og det er ingen bindingstid. Stopp når du vil.

– Vi er totalt fjorten kursutviklere innenfor ulike fagområder. Det er viktig for oss at kursene skal holde høy faglig kvalitet, så vi henter inn de ekspertene som trengs til kursene som skal produseres, forteller Espen Faugstad.

Grunder av Utdannet.no, Espen Faugstad går opp en trapp med en bærebar datamaskin i hånden
HJERNEN BAK: gründer og daglig leder, Espen Faugstad er mannen bak edtech-selskapet Utdannet.no.
Student som tar nettkurs på Utdannet.no
Tjenesten inneholder 8000+ kursvideoer noe som tilsvarer ca. 500 timer med nettbasert undervisning.

Vi publiserer nye nettkurs hver måned av høy kvalitet.

Kurskatalogen vår er en smørbrødliste av den mest etterspurte fagkunnskapen i dagens arbeidsmarked og inneholder videokurs i markedsføring, business, programmering og web, i tillegg til design, foto, video, lyd og musikk.

– Alle kursene våre er hands on og veldig praktiske, for det nytter ikke å være ekspert på noe dersom du ikke samtidig evner å lære bort den kunnskapen du har. Når noen tar et kurs utsendelse av nyhetsbrev skal de faktisk kunne sende ut det nyhetsbrevet når de har tatt kurset, forteller Espen Faugstad.

Skill deg ut. Øk din digitale kompetanse i dag.

Tiden der vi var “ferdig utdannet” når vi gikk ut i arbeidslivet er over. Skill deg ut ved å opparbeide deg kursbevis og sertifiseringer som du kan sette på din CV.

En bærebar datamaskin som kan brukes til å ta nettkurs
Nettkurs er ikke bare for IT-konsulenter og dresskledde økonomer. Det passer for langt flere yrkesgrupper enn man kanskje skulle tro.

Vanlige spørsmål

Kan jeg bruke Utdannet.no gratis?

Absolutt! Utdannet.no kan være helt gratis å bruke. Alt du trenger er en brukerkonto, så får du tilgang til alle gratiskursene på siden. Du finner gratiskursene ved å søke etter «gratis» i søkefeltet. Og du kan når som helst oppgradere til Premium-abonnement, hvis du ønsker tilgang til resten av kursene på siden.

Hva koster et premium-abonnementet?

Et premium-abonnement koster 299 kr per måned eller 2999 kr per år. Da får du tilgang til alle de nesten 200 kursene som er produsert så langt. Prisen er den samme uansett hvor mange kurs du tar, og det er ingen bindingstid. Stopp når du vil.

Har dere månedlige og årlige faktureringsalternativer?

Ja, det har vi! Det årlige faktureringsalternativet er omtrent 20 % billigere enn det månedlige alternativet. Så om du tenker å ta supermange kurs så kan dette lønne seg. For å endre faktureringsalternativ, gå til «Min side > Abonnement > ●●● > Endre til årlig/månedlig».

Hvordan legger jeg til/endrer betalingskort?

Det ekke så vanskelig. Først må du gå til «Min side > Abonnement > ●●● > Behandle kort». Så kommer det et vindu fram. Her kan du velge hvilke bankkort som skal brukes, legge til nytt eller fjerne et eksisterende ett.

Hvor finner jeg fakturaene mine?

Ja, så var det disse fakturaene da. De finner du på «Min side > Abonnement > Faktura». Husk at dem allerede er betalt, så ikke betal dem på nytt. Ekstra innbetaling hadde vært hyggelig det altså, eller egentlig ikke, det blir faktisk bare masse rot og kreditnotaer hist og pist. Putt dem heller i sparegrisen.

Kan jeg kansellere når som helst?

Joda, det går fint. Det er jo litt trist å si farvel, men kanskje du kommer tilbake til oss? Da blir vi glad som ei lerke (du vet, den fuglen som synger så fint). For å kansellere et premium-abonnement, gå til «Min side > Abonnement > ●●● > Stopp abonnemenet».

Hva skjer med kontoen min når abonnementet avsluttes?

Egentlig ikke så mye. Du slipper å betale noe så klart. Og du mister jo tilgang til alle kursene da. Men ellers er det ikke så mye som skjer. Vi tar jo vare på kontoen din i tilfelle du kommer tilbake til oss. Kursbevisene kan du hente når som helst, også uten Premium-abonnement.