Utdannets logo

Facebook: annonsering

Introduksjonsvideo

1 237 avspillinger 2t 13m 26 videoer

Vi tilbyr en omfattende guide til Facebook- og Instagram-annonsering gjennom vårt nettkurs. Enten du er en eier av en liten eller mellomstor bedrift, markedsføringsansvarlig eller arbeider innen markedsføring og salg, er dette kurset egnet for deg hvis du ønsker å lære å lage effektive annonsekampanjer på disse plattformene.

Kurset gir en grundig innføring i alt fra opprettelse av en annonsekonto til analyse og rapportering av resultatene dine. Du vil lære å velge riktig målgruppe og budstrategi, designe effektive annonser, og analysere resultatene av kampanjene dine. I tillegg vil du lære å opprette en Business Manager-konto og konfigurere Meta-pikselen for å spore konverteringer og måle suksessen til kampanjene dine.

Med over 10 års erfaring i annonsering på Facebook og Instagram, vil kursholderen Espen Faugstad dele sin kunnskap og erfaring med deg, og gi deg en solid forståelse av annonsering på disse plattformene. Ved å optimalisere annonsekampanjene dine, vil du kunne øke synligheten og omsetningen til virksomheten din, og nå ut til potensielle kunder på en mer effektiv måte. Dette kurset gir deg kunnskapen du trenger for å utvikle effektive annonsekampanjer som gir resultater.

Læringsmål

 • Opprette en effektiv Facebook- og Instagram-annonsekonto.

 • Designe og gjennomføre vellykkede annonsekampanjer.

 • Øke synlighet og salg med målrettet annonsering.

 • Lage engasjerende annonser for ulike målgrupper.

 • Analysere kampanjeresultater for kontinuerlig forbedring.

 • Konfigurere avansert sporing med Business Manager og Meta-piksel.

Kursmateriell

Last ned kursmateriell(kun for premium- og teamabonnementer)

...mer

Anmeldelser

5,00
4 anmeldelser

5

100 %

4

0 %

3

0 %

2

0 %

1

0 %
 • Isabel Holberg

  Isabel Holberg

  for 2 måneder siden

  Kurset har nøyaktige forklaringer, og er lett å følge!

  Var dette nyttig?
 • krigru

  for 9 måneder siden

  Lærte masse nytt, selv om jeg har brukt Facebook og business manager i flere år. Burde tatt dette kurset for lenge siden!

  Var dette nyttig?
 • krigru

  for 9 måneder siden

  Lærte masse nytt, selv om jeg har brukt Facebook og business manager i flere år. Burde tatt dette kurset for lenge siden!

  Var dette nyttig?
 • elisme

  for 1 år siden

  Utrolig bra kurs! Veldig kjekt at små bedrifter uten noe særlig kunnskap om annonsering allikevel kan holde følge og opprette effektive annonser. Hadde ikke visst om den nye strategien til Facebook uten dette kurset. Fint å kunne holde seg oppdatert OG bli forklart steg for steg hvordan man kan gjøre det. Har akkurat opprettet ny annonsestruktur for bedriften ved bruk av denne strategien, og det var veldig enkelt å følge stegene til Espen. Gleder meg til å se utviklingen. Anbefales!

  Var dette nyttig?1