Adobe Acrobat-kurs

Oppdag hvordan du mestrer Adobe Acrobat gjennom våre praktiske kurs. Lær å opprette, redigere og sikre PDF-dokumenter med letthet. Perfekt for deg som vil håndtere dokumenter mer effektivt, enten det er i jobb eller privat.

Våre kurs tilbyr direkte, enkel forståelse av Adobe Acrobat uten komplisert språk. Fra å legge til kommentarer til å sikre filer med passord, lærer du alt du trenger for å arbeide smart med PDFer. Start din læring og forbedre dokumenthåndteringen i dag.

Alle kurs

Lær mer om Adobe Acrobat

Hva er Adobe Acrobat?

Adobe Acrobat er et program laget av Adobe som brukes til å lage, vise og redigere PDF-filer. PDF står for Portable Document Format og er en type fil som ser lik ut uansett hvilken enhet du bruker for å åpne den, enten det er en datamaskin, et nettbrett eller en mobiltelefon. Med Adobe Acrobat kan du lage PDF-filer fra andre dokumenter, for eksempel Word eller Excel, samt legge til kommentarer, signere dokumenter digitalt og beskytte filer med passord.

En av de mest kjente funksjonene i Adobe Acrobat er muligheten til å fylle ut og signere skjemaer elektronisk. Dette gjør det enklere å håndtere dokumenter uten å måtte skrive ut og skanne dem. Adobe Acrobat har både en gratis versjon, Adobe Acrobat Reader, som lar deg lese PDF-filer, og en betalt versjon, Adobe Acrobat Pro, som gir deg tilgang til flere avanserte redigeringsfunksjoner.

I tillegg til å være nyttig for profesjonelle som jobber med mange dokumenter, er Adobe Acrobat også praktisk for studenter og andre som trenger å dele informasjon på en måte som er enkel og pålitelig. Det er et verktøy som gjør det enklere å holde orden på digitale dokumenter og sørge for at de ser profesjonelle ut.

Hvor mye koster Adobe Acrobat?

Adobe Acrobat er tilgjengelig i to forskjellige versjoner med forskjellige prisnivåer. Acrobat Standard, som er et enklere verktøy for redigering og konvertering av PDF-dokumenter, koster NOK 168,75 per måned inkludert moms. Hvis du trenger flere avanserte funksjoner, som sikkerhet og e-signaturløsninger, kan du velge Acrobat Pro, som koster NOK 260,00 per måned inkludert moms.

Valget mellom de to avhenger av hvilke funksjoner du trenger og hvor avanserte verktøy du ønsker å bruke i ditt arbeid med PDF-dokumenter. Begge prisene gir deg tilgang på månedlig basis, slik at du kan velge den løsningen som passer best for dine behov.

Hva er forskjellen på Acrobat Standard og Acrobat Pro?

Forskjellen mellom Acrobat Standard og Acrobat Pro ligger hovedsakelig i de avanserte funksjonene som Acrobat Pro tilbyr. Acrobat Standard gir grunnleggende verktøy for å lage, redigere og signere PDF-dokumenter, noe som er tilstrekkelig for de fleste daglige oppgaver. Du kan for eksempel enkelt konvertere filer til PDF, kommentere og fylle ut skjemaer.

Acrobat Pro, derimot, inkluderer alle funksjonene fra Standard-versjonen, men går et steg videre med mer avanserte verktøy. Med Acrobat Pro kan du for eksempel redigere skannede dokumenter med OCR-teknologi, lage og validere PDF-filer i henhold til industristandarder, og beskytte sensitive data med avanserte sikkerhetsinnstillinger. Dette gjør Acrobat Pro til et kraftigere verktøy for profesjonelle brukere som trenger mer enn bare grunnleggende PDF-funksjoner.

For de som ønsker å lære mer om Acrobat Pro og utnytte alle de avanserte funksjonene, tilbyr Utdannet et kurs kalt "Acrobat Pro: komplett" som dekker alt du trenger å vite om Acrobat Pro.