Utdannets logo

Publiseringsløsning

5 resultater

Wix: grunnleggende med kursholder Espen Faugstad
0:48

Wix: grunnleggende

Wix.com er en skybasert nettutviklingsplattform med millioner av brukere verden over. Det som gjør Wix så bra er at du kan lage en unik og profesjonell nettside av høy kvalitet på under én dag. Og som ikke det var nok, Wix har også avanserte funksjoner som gjør enkelt å selge produkter, ta bestillinger, sende ut nyhetsbrev, m.m.


I dette kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg alt du trenger for å lage en profesjonell nettside med Wix. Du kommer til å lære hvordan systemet fungerer, hvordan du lager en nettside bestående av flere sider, hvordan du tilpasser nettsiden din for best mulig visning på mobil, m.m.


I kapittel 01 lærer du å opprette en nettside med Wix. Du lærer også hvordan brukergrensesnittet er organisert. I kapittel 02 lærer du å tilpasse utseende på nettsiden din. Du lærer også hvordan du legger til og tilpasser innhold, seksjoner og sider. I kapittel 03 lærer du å tilpasse nettsiden din for mobil. I kapittel 04 lærer du å administrere nettsiden din via kontrollpanelet.

Espen Faugstads avatarEspen Faugstad

1t 59m26 leksjoner4,17(6 anmeldelser)

WordPress: komplett med kursholder Espen Faugstad
1:14

WordPress: komplett

WordPress er verdens desidert mest brukte publiseringssystem. Alt fra små firma til store konsern bruker WordPress til å drive sine nettsider. Faktisk driver WordPress 50 til 60 % av alle nettsider i hele verden. Det er jo ganske imponerende. Du kan derfor trygt velge dette systemet, uten noe videre omtanke.


I dette kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg å lage en WordPress-basert nettside. Du lærer å installere og konfigurere Wordpress, tilpasse utseende på din nettside, legge til sider og innlegg ved hjelp av det nye redigeringsverktøyet Gutenberg, legge til utvidelser, og mye mer. Kort oppsummert, du kommer til å lære WordPress fra A til Å.


I kapittel 01 lærer du hvordan man kjøper et webhotell og domenenavn. I kapittel 02 lærer du å laste opp WordPress fra din datamaskin til en server ved hjelp av FTP-klienten FileZilla. Du lærer også hvordan man installerer WordPress på en server.


I kapittel 03 får du en rask innføring i brukergrensesnittet til WordPress. I kapittel 04 lærer du å tlipasse utseende på din WordPress-baserte nettside. Dette omfatter hvordan du legger til og tilpasser tema og utvidelser.


I kapittel 05 får du en komplett innføring i det nye redigeringsverktøyet Gutenberg. Dette omfatter hvordan du legger til og tilpasser blokker, publiserer sider og innlegg. I kapittel 06 lærer du å lage sider. I kaptitel 07 lærer du å lage blogginnlegg.


I kapittel 08 lærer du å lege til og konfigurere utvidelser. Dette omfatter utvidelser som: Akismet, Google XML Sitemaps, Yoast SEO, Contact Form 7, W3 Total Cache, m.m. I kapittel 09 lærer du å legge til og administrere brukere.


I kapittel 10 lærer du å oversette temaer og utvidelser ved hjelp av gratisprogrammet Poedit. I kapittel 11 får du en komplett innføring i alle WordPress-relaterte innstillinger. I kapittel 12 lærer du hvordan du oppdaterer WordPress, utvidelser og temaer, i tillegg til hvordan du holder din WordPress-baserte nettside trygg og sikker.

Espen Faugstads avatarEspen Faugstad

3t 46m69 leksjoner4,85(13 anmeldelser)

Magento 2: grunnleggende med kursholder Espen Faugstad
1:05

Magento 2: grunnleggende

Magento er verdens mest populære nettbutikksystem. Programvaren ble opprinnelig utviklet av Roy Rubin og første versjon ble lansert 31. mars 2008. Fire år senere ble nettbutikksystemet Magento kjøpt opp av eBay. I dag brukes Magento i nettbutikker til internasjonalt kjente merkevarer som: Coca Cola, Samsung, Nike, Ford, Warby Parker, Rebecca Minkoff og Nespresso.


Med den nye versjonen, som ble lansert 17. november 2015, har Magento befestet sin posisjon som markedsledende innen e-handel. Det bør derfor ikke komme som noe overraskelse at Magneto brukes av 260 000 nettbutikker verden over, for hvem kan matche Magento når det kommer til fleksibilitet, kraft og funksjonalitet? Nevnte vi at programvaren også er gratis og basert på åpen kildekode? Hva mer kan man trenge? "I rest my case", eller som vi sier på norsk, kofferten min hviler.


I dette kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg å lage en nettbutikk med Magento 2. I starten lærer du å installere Magento 2 på en server. Deretter lærer du å konfigurere din nettbutikk og legge til produkter og kategorier. Videre lærer du å konfigurere og håndtere skatt, betaling og frakt. Avslutningsvis lærer du å håndtere ordrer. Oppsummert kan vi vel si ... du lærer alt du trenger for å komme raskt i gang. Er du klar for å bli gründer og nettbutikkeier? Velkommen!


I kapittel 01 lærer du hva Magento er og hvorfor det er viktig at du velger en rask server. I kapittel 02 lærer du å installere Magento på en server, sette opp Cron og laste ned og ta i bruk norsk språk. I kapittel 03 lærer du å konfigurere nettbutikken din på riktig måte.


I kapittel 04 lærer du å legge til produkter og kategorier. Dette omfatter blant annet hvordan du lager et "simple product, configurable product, grouped product og bundle product". I kapittel 05 lærer du å lage og redigere sider. I kapittel 06 lærer du å legge til og konfigurere skatt på riktig måte. I kapittel 07 lærer du å legge til en betalingsmetode. I kapittel 08 lærer du å håndtere frakt. I kapittel 09 lærer du å behandle ordrer.

Espen Faugstads avatarEspen Faugstad

3t 44m46 leksjoner0,00(0 anmeldelser)

Shopify: starte nettbutikk med kursholder Espen Faugstad
1:07

Shopify: starte nettbutikk

Planlegger du å starte din egen nettbutikk? Er du på jakt etter et nettbutikksystem som kan hjelpe deg med å realisere drømmen? Da er Shopify verktøyet for deg. Shopify ble startet i 2004 og brukes i dag av 500 000 nettbutikker verden over - og det er ikke tilfeldig. Shopify har gjort det utrolig enkelt å drive din egen nettbutikk, faktisk så enkelt at hvem som helst kan starte sin egen nettbutikk.


I dette kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg alt du trenger for å drive din egen nettbutikk. Kurset omfatter hvordan du lager en profesjonell nettbutikk, legger til varer, håndterer varelageret, tilpasser utseende på nettbutikken, legger til betalingssystem, administrerer ordrer og frakt, m.m. Kort fortalt, alt du trenger for å komme raskt i gang.

Espen Faugstads avatarEspen Faugstad

1t 51m37 leksjoner4,80(5 anmeldelser)

Wordpress: Divi Theme Builder med kursholder Espen Faugstad
0:54

Wordpress: Divi Theme Builder

Divi Builder er en nettsidebygger til WordPress. En nettsidebygger er et system som gjør det mulige å designe profesjonelle nettsider uten å programmere. Ingen kjennskap til HTML eller CSS er nødvendig (men det skader ikke om du har det). Det finnes mange nettsidebyggere på markedet, men ingen av dem er bedre enn Divi.

I dette kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg å lage en WordPress-basert nettside ved hjelp av nettsidebyggeren Divi Builder. Du kommer til å lære hvordan man installerer Divi Builder, tar i bruk eksisterende maler, lager sider bestående av seksjoner, rader og moduler, og mye mer. Kort fortalt, alt du trenger for å komme raskt i gang med Divi Builder.

I kapittel 01 lærer du å installere og konfigurere Divi Builder. I kapittel 02 lærer du å bruke Divi Builder. I kapittel 03 og 04 lærer du å lage sider bestående av seksjoner, kolonner og moduler. I kapittel 05 lærer du å lage og tilpasse utseende på innlegg. I kapittel 06 lærer du om innstillingene til Divi Builder.

Espen Faugstads avatarEspen Faugstad

2t 26m33 leksjoner0,00(0 anmeldelser)

Side 1 av 1