Microsoft Word-kurs

Lær alt fra grunnleggende til avanserte ferdigheter i Microsoft Word. Start med å opprette og redigere dokumenter, formatere tekst, sette inn illustrasjoner, og samarbeide med andre. Ingen forkunnskaper er nødvendig, og kursene er designet for å være enkle å følge.

Ta steget videre med mer avanserte teknikker som tilpasning av menyer, avansert redigering og formatering, arbeid med hurtigdeler, opprettelse av innholdsfortegnelse og bibliografi, samt bruk av makroer og dokumentbeskyttelse. Våre kurs gir deg alle verktøyene du trenger for å bli en dyktig bruker av Microsoft Word.

Alle kurs

Microsoft Word for nybegynnere med kursholder Elin Lovinda Bae
2t 19m

Microsoft Word for nybegynnere

Microsoft Word er sannsynligvis verdens mest brukte tekstbehandlingsprogram, og dette grunnkurset er designet spesielt for nybegynnere. I "Word: grunnleggende" vil Elin Lovinda Bae lære deg alt du trenger å vite for å skrive profesjonelle dokumenter som ser...

Elin Lovinda Baes avatarElin Lovinda Bae

1 362 avspillinger4,90(10 anmeldelser)

Microsoft Word for viderekomne med kursholder Elin Lovinda Bae
4t 5m

Microsoft Word for viderekomne

Har du fullført vårt grunnkurs i Word og er klar for å ta neste steg? Da er dette viderekommende kurset for deg! Instruktør Elin Lovinda Bae vil vise deg en rekke nyttige teknikker og funksjoner som vil gjøre arbeidet ditt i Word mye enklere og mer effektiv...

Elin Lovinda Baes avatarElin Lovinda Bae

1 465 avspillinger5,00(2 anmeldelser)

Side 1 av 1

Lær mer om Microsoft Word

Hva er Microsoft Word?

Microsoft Word er et populært tekstbehandlingsprogram som brukes over hele verden for å skrive, redigere og formatere dokumenter. Det ble utviklet av Microsoft og er en del av Microsoft Office-pakken. Med Word kan du lage alt fra enkle notater til komplekse rapporter, inkludert brev, CV-er, brosjyrer og mye mer.

Programmet tilbyr en rekke verktøy og funksjoner som hjelper brukerne med å lage profesjonelle dokumenter. Du kan enkelt legge til bilder, tabeller og grafikk, endre skrifttype og størrelse, og bruke stavekontroll for å sikre at teksten er fri for skrivefeil. Microsoft Word er tilgjengelig både på PC og Mac, og det finnes også mobilversjoner, slik at du kan jobbe med dokumentene dine hvor som helst.

Enten du er student, ansatt eller selvstendig næringsdrivende, er Microsoft Word et uvurderlig verktøy for å lage og dele skriftlig materiale. Det er enkelt å bruke, men likevel kraftig nok til å håndtere selv de mest avanserte tekstbehandlingsbehovene.

Er det verdt å ta et kurs i Word?

Ja, det kan være veldig nyttig å ta et Word-kurs. Microsoft Word er et av de mest brukte tekstbehandlingsprogrammene i verden, og å kunne bruke det godt kan gjøre mange oppgaver enklere og mer effektive. På et Word-kurs lærer du alt fra grunnleggende funksjoner som å skrive og formatere tekst, til mer avanserte verktøy som å lage tabeller, bruke maler, og sette inn bilder og diagrammer.

For studenter kan gode Word-ferdigheter bidra til bedre struktur og presentasjon av skolearbeid og oppgaver. For de som allerede er i arbeidslivet, kan det gjøre det lettere å lage profesjonelle dokumenter, som rapporter og presentasjoner, noe som kan være en stor fordel i mange jobber. Selv for personlig bruk kan Word være nyttig for å lage brev, CV-er og andre dokumenter.

Så, enten du er student, jobber, eller bare vil bli bedre på å bruke datamaskinen, kan et Word-kurs være en verdifull investering i dine ferdigheter. Det kan spare deg tid og hjelpe deg med å produsere mer profesjonelle og organiserte dokumenter.