Yrkesrettet kursløype og sertifisering

Frontend-utvikling nettstudie

I denne kursløypen lærer du alt du trenger for å jobbe som frontend-utvikler. Når du er ferdig med kursløypen har du fått ferdighetene du trenger for å lage vakre, responsive og lynraske nettsider med bruk av HTML, CSS, SASS, Bootstrap, JavaScript og React.

Antall kurs

11 nettkurs

med 421 leksjoner

Total lengde

36t 3m

nettbasert videoundervisning

Estimert tid

5 måneder

for å fullføre kursløype

1

icon

Visual Studio Code

Få en innføring i kodeeditoren Visual Studio Code. Lær å navigere i prosjekter, skrive kode mer effektivt, bruke tastatursnarveier, legge til utvidelser, m.m.

2

icon

HTML: komplett

Få en komplett innføring i HTML. Lær hvordan du legger til og formaterer tekst, lister, linker, bilder, videoer, tabeller, skjemaer og struktur i HTML.

3

icon

CSS: komplett

Få en komplett opplæring i CSS og gå fra nybegynner til ekspert. I kurset lærer du alt du trenger for å lage moderne nettsider som fungerer perfekt på alle flater.

4

icon

Chrome: utviklerverktøy

Få en innføring i Google Chromes utviklerverktøy. Lær hvordan du tester ut visuelle endringer i nettleseren og hvordan du legger dem til i en kodeeditor.

5

icon

CSS: selectors

Lær hvordan du markerer deler av en nettside og endrer utseende på det du har markert ved hjelp av CSS. I kurset får du en komplett innføring i alle CSS-selektorer.

6

icon

CSS: animasjon

Lær hvordan du animerer HTML-elementer ved hjelp av CSS. Med denne kunnskapen kan du lage interaktive, dynamiske og spennende nettsider og brukeropplevelser.

7

icon

Bootstrap: komplett

Lær hvordan du lager en nettside med CSS-rammeverket Bootstrap. Kurset dekker hvordan rammeverket fungerer og hvordan du bruker komponentene som er tilgjengelig.

8

icon

Sass: komplett

Få en komplett innføring i Sass. Lær hvordan du lager gjenbrukbare kodeblokker, skrive funksjoner og deler opp koden din slik at stilarket blir modulbasert.

9

icon

JavaScript: grunnleggende

Få en grunnleggende innføring i JavaScript av seniorutvikler Lars Vidar Nordli. Kurset dekker temaer som variabler, datatyper, logiske operatører, funksjoner, m.m.

10

icon

Git: grunnleggende

Få en grunnleggende innføring i Git av utvikler Nicolai Gjellestad. Lær hvordan du installerer og bruker Git, lager en repository, pusher opp endringer, m.m.

11

icon

React: grunnleggende

Lær hvordan du lager en React.js-applikasjon. I kurset lærer du om komponenter, props, state, lifecycle og betinget formatering. Du får også praktiske eksempler.

Fullfør kursløypen

Fullfør alle kurs for å fullføre kursløypen