Start avspilling

Nettkurs i webdesign: komplett

Espen Faugstad

1

Introduksjon

4m 10s
Utvid eller slå sammen
2

Forarbeid

9m 40s
Utvid eller slå sammen
3

Photoshop

15m 3s
Utvid eller slå sammen
4

Skisse

109m 27s
Utvid eller slå sammen
5

Design

21m 10s
Utvid eller slå sammen
6

Ferdigstille

52m 21s
Utvid eller slå sammen
7

Avslutning

34s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 3t 33m
  • 33 videoer
  • 265 deltakere
Dette kurset passer for deg som ønsker å lære hvordan man designer en responsiv nettside i Adobe Photoshop. Kursinstruktør Espen Faugstad vil guide deg gjennom hele prosessen, og i slutten av kurset vil du ha lært alle teknikkene og ferdighetene som du trenger for å kunne designe dine egne nettsider i Adobe Photoshop. I starten av kurset lærer du hvorfor det er lurt å skissere nettsiden for hånd, ved hjelp av penn og papir, før du begynner å designe nettsiden i Adobe Photoshop. Deretter lærer du hvordan man designer nettsiden i Photoshop ved hjelp av skissen man har tegnet for hånd. Dette omfatter hvordan man legger til tekst og bilder, samt hvordan man designer knapper, menyer og bokser + mye mer. Det første du lærer i kurset er hva en responsiv nettside er og hvorfor Photoshop er det perfekte programmet til å designe en responsiv nettside. Deretter lærer du å tilpasse Photoshops arbeidsområdet slik at det passer til arbeidet vi skal gjennomføre i dette kurset. Du lærer også hvorfor det er veldig viktig at du bruker et rutenett (grid) når du designer en nettside i Photoshop. Det første praktiske du skal gjøre i dette kurset er å tegne en skisse av nettsiden for hånd. Videre skal du bruke skissen som utgangspunkt for det videre arbeidet. I løpet av dette kurset kommer du til å lære utrolig mye forskjellig. Du lærer alt fra hvordan du bygger grafiske elementer til hvordan du plasserer grafiske elementer for å skape harmoni. Du lærer å bruke verktøy som smarte objekter (smart objects), fri transformering (free transform), tekstverktøyet, rektangelverktøyet, hjelpelinjer, lageffekter, og mye mer. I slutten av dette kurset har du designet 3 ulike versjoner av samme nettside. Disse versjonene vil danne grunnlaget for en responsiv nettside.
Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

Siw Waagen Jakobsen

8 år siden

Veldig fornøyd!

Jeg er veldig fornøyd med hvordan kurset er lagt opp. Jeg kan en del Photoshop fra før, så dette var mest for å få inspirasjon og ideer.

Aurelija

6 år siden

Super!

Veldig bra!

KarinaLovslett

5 år siden

Nettside designet i Photoshop

Veldig nyttig kurs, oppfrisking bruk av Photoshop og hva som er lurt å tenkte på når man skal begynne å designe responsivt. Jeg kunne tenkt å lært litt mer om hvordan man går skisset nettside i Photoshop videre til publisering.