Start avspilling

Nettkurs i timelapse: redigering

Espen Faugstad

1

Introduksjon

4m 28s
Utvid eller slå sammen
2

Photoshop + Premiere

31m 10s
Utvid eller slå sammen
3

Lightroom + LRTimelapse

26m 2s
Utvid eller slå sammen
4

Avslutning

1m 35s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 1t 4m
  • 11 videoer
  • 114 deltakere
Timelapse er kort fortalt det motsatte av saktefilm, altså et videoklipp der tiden går raskere enn normalt. Skal man lage en timelapse, setter man gjerne kamera på et stativ, kobler til et intervalometer og begynner å fotografere ett bilde i sekundet over en lengre periode. Etterpå setter man bildene sammen, gjerne 24 eller 30 stk i sekundet, og resultatet blir en video der tiden går raskere enn normalt, også kalt for en timelapse. I dette kurset skal Espen Faugstad lære deg å redigere en timelapse. Du kommer til å lære to forskjellige metoder. Den første metoden er ved hjelp av Adobe Photoshop og Adobe Premiere Pro. Den andre metoden er ved hjelp av Adobe Lightroom og LRTimelapse. Teknikkene du kommer til å lære i løpet av dette kurset, er de samme teknikkene som proffene bruker. Her er det ingen tid å miste (pun intended), la oss bare sette i gang. I kapittel 01 lærer du hva en timelapse er og hva kurset kommer til å omhandle. I kapittel 02 lærer du hvordan man lager en timelapse ved hjelp av Bridge, Camera Raw, Photoshop og Premiere Pro. I kapittel 03 lærer du å lage en timelapse ved hjelp av Lightroom og gratisprogrammet LRTimelapse.
Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

Thor

5 år siden

Lærerikt og med god veiledning

Jeg har tatt mange kurs hos Utdannet.no og alle kurs har vært lærerike og med god veiledning. Kunne tenke meg mere om LRTimelapse. Mulig ett kurs om dette alene.

John Eirik

5 år siden

Kurs i LRTimelaps

Et godt kurs med en klar og tydelig gjennomgang. Føler meg ikke helt trygg på filterbruken i LRTimelaps, men kunnskapen kommer vel når jeg tar programmet ibruk.

espenutaker

5 år siden

Bra kurs -

og her er resultatet på min første Timelaps redigert ut fra LrTimelaps-kurset: https://www.youtube.com/watch?v=9wQe-xFsqX4