Start avspilling

Nettkurs i Pro Tools 12: komplett

Eric Pettersen

1

Introduksjon

7m 4s
Utvid eller slå sammen
2

Oppsett

29m 29s
Utvid eller slå sammen
3

Digital lyd

17m 56s
Utvid eller slå sammen
4

Workspace og Windows

66m 4s
Utvid eller slå sammen
5

Tracks og Clips

63m 58s
Utvid eller slå sammen
6

MIDI

44m 58s
Utvid eller slå sammen
7

Husarbeid

28m 14s
Utvid eller slå sammen
8

Lydinnspilling

48m 56s
Utvid eller slå sammen
9

Lydredigering

68m 11s
Utvid eller slå sammen
10

Lydeffekter

89m 40s
Utvid eller slå sammen
11

Lydmixing

54m 24s
Utvid eller slå sammen
12

Eksportere

22m 29s
Utvid eller slå sammen
13

Avslutning

35s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 9t 7m
  • 117 videoer
  • 68 deltakere
Pro Tools er et profesjonelt digitalt musikkproduksjonssystem utviklet av Avid Technology for operativsystemene Mac OS X og Microsoft Windows. Pro Tools er en kjempe innen musikkproduksjon, og er ansett som bransjens fremste "Digital Audio Workstation" (DAW). Pro Tools er kjent for å være en raskt, intuitivt og profesjonelt DAW. Det brukes i alt fra musikkproduksjon, filmproduksjon, tv-produksjon til spillproduksjon. Programmet kan deles opp i to deler: en del for å klippe lyd og en del for å mikse lyd. I dette kurset kommer Eric Pettersen til å guide deg gjennom hele programmet, fra start til slutt. Kurset dekker hvordan du importerer, organiserer, spiller inn, bearbeider og mikser lyd. Kort fortalt, alt du trenger for å mestre Pro Tools og bli en effektiv lydprodusent. I kapittel 01 lærer hva Pro Tools er og hva kurset kommer til å dekke. I kapittel 02 lærer du hvordan du setter opp Pro Tools på riktig måte. I kapittel 03 lærer du om digital lyd. I kapittel 04 lærer du å arbeide med Workspace og Windows. Dette omfatter hvordan du bruker grunnleggende verktøy og paneler. I kapittel 05 lærer du å arbeide med Tracks og Clips. I kapittel 06 lærer du å arbiede med MIDI. I kapittel 07 lærer du å organisere ditt prosjekt ved hjelp av navn, grupperinger, farger, m.m. I kapittel 08 lærer du å spille inn lyd. I kapittel 09 lærer du å redigere lyd. I kapittel 09 lærer du å redigere lyd ved hjelp av flere ulike typer effekter. I kapittel 10 lærer du å legge til lydeffekter som: Bypass, EQ, Compressor, Limiter, Expander, Gate, De-Esser, Delay, m.m. I kapittel 11 lærer du å mikse lyd. I kapittel 12 lærer du å eksportere lyd.
Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

Geir Barsnes

3 år siden

Veldig lærerikt

Kurset tar for seg mye interessant. Har lært mye, selv om jeg har brukt ProTools i noen år. Ting blir forklart, steg for steg, slik at jeg får med ting på en god måte. Takk skal du ha!

bottolph

4 år siden

Lærerikt kurs.

Nyttig og nøyaktig :)

2 år siden

Flott kurs

Jeg er en av de som ikke er strek i engelsk. Her er det meste godt forklart på norsk. Hittil har jeg bare sett på kurset, uten å prøve i praksis. Nå skal jeg gå igang, håper jeg kommer over kneika. Har tidligere bare jobbet analog.