Start avspilling

Nettkurs i Mailchimp: komplett

Espen Faugstad

1

Introduksjon

25m 49s
Utvid eller slå sammen
2

Kontaktliste

37m 35s
Utvid eller slå sammen
3

Skjemaer

51m 35s
Utvid eller slå sammen
4

Mønsterpraksis

23m 37s
Utvid eller slå sammen
5

Lage nyhetsbrevmal

41m 44s
Utvid eller slå sammen
6

Sende nyhetsbrev

20m 24s
Utvid eller slå sammen
7

Automatisere

17m 8s
Utvid eller slå sammen
8

Andre verktøy

17m 6s
Utvid eller slå sammen
9

Avslutning

2m 43s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 3t 57m
  • 52 videoer
  • 57 deltakere
Mailchimp er et e-postmarkedsføringsverktøy for bedrifter og organisasjoner. Selskapet ble stiftet i 2001 og har blitt en bransjestandard innen e-postmarkedsføring. Men hva er hemmeligheten bak Mailchimps suksess? Vi tror svaret ligger i verktøyets uovertrufne brukervennlighet. Og med kombinasjon av brukervennlighet og kvalitet har Mailchimp skapt et uovervinnelig produkt. I dette kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg Mailchimp fra A til Å. Når du er ferdig med kurset har du fått all kunnskap du trenger for å mestre programmet, enten du bruker det selv eller på vegne av kunder eller klienter. Det kreves ingen forkunnskaper for å ta kurset. Kurset dekker hvordan du lager en Mailchimp-konto, opprettet en kontaktliste, konfigurerer påmeldingsskjema, designet en nyhetsbrevmal, sender ut nyhetsbrev, automatiserer og mye mer. Velkommen til kurs. I kapittel 1 lærer du hvor mye Mailchimp koster og hvordan du oppretter en gratiskonto. Du lærer også hvordan brukergrensesnittet er organisert, hvordan du konfigurerer innstillinger og verifiserer et domenenavn. I kapittel 2 lærer du å opprette en kontaktliste, og bruke grupper, segmenter og emneknagger og hvordan du importerer kontakter. I kapittel 3 lærer du å tilpasse påmeldingsskjemaene slik at de som melder seg på ditt nyhetsbrev blir guidet gjennom prosessen på en skikkelig måte. I kapittel 4 får du 10 retningslinjer som kan hjelpe deg til å lage bedre nyhetsbrev. I kapittel 5 lærer du å opprette en profesjonell nyhetsbrevmal. I kapittel 6 lærer du å designe og sende ut et nyhetsbrev til kontaktlisten. I kapittel 7 lærer du å automatisere utsendelsen av nyhetsbrev. I kapittel 8 lærer du å bruke noen av de andre verktøyene som Mailchimp tilbyr i sitt e-postmarkedsføringsverktøy.
Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

5 dager siden

Topp kurs - kjempefornøyd :)

Topp kvalitet på kurset som går svært grundig igjennom alle relevante sider ved Mailchimp som trengs for å drive profesjonell E-post markedsføring. Grundig og systematisk oppbygd som alltid. Da Mailchimp er et stort program, som rommer mye, er jeg - til min overraskelse - kjempefornøyd med at kursholder gjør et utvalg for oss. Og ikke minst at han begrunner hvorfor han velger bort noe, så som hvordan man lager nettside og butikk via Mailchimp. Mailchimp har satt bransjestandard for e-post markedsføring, og det er den delen av programmet som kurset gjennomgår. Fikk svar på alt jeg lurte på, og kan ikke vente med å sette i gang selv. Topp kurs.

4 dager siden

Nok et utrolig bra kurs!!

Er bare så fornøyd med kursene dine! Har hjulpet meg i gang med noe jeg ikke kan, nok en gang, helt fantastisk :-)!! Du er så dyktig og flink å forklare, leder oss så proffisjonelt gjennom, steg for steg. Venter nok ikke lenge før jeg går i gang med neste :-)