Start avspilling

Nettkurs i Mailchimp: grunnleggende (2017)

Espen Faugstad

1

Introduksjon

11m 40s
Utvid eller slå sammen
2

Lists

11m 40s
Utvid eller slå sammen
3

Forms

35m 55s
Utvid eller slå sammen
4

Inspirasjon

19m 4s
Utvid eller slå sammen
5

Templates

36m 4s
Utvid eller slå sammen
6

Campaigns

16m 50s
Utvid eller slå sammen
7

Reports

7m 11s
Utvid eller slå sammen
8

Automation

3m 55s
Utvid eller slå sammen
9

Abonnenter

6m 37s
Utvid eller slå sammen
10

Avansert

13m 12s
Utvid eller slå sammen
11

Avslutning

1m 15s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 2t 44m
  • 46 videoer
  • 355 deltakere
Mailchimp er et markedsledende og brukervennlig verktøy for e-postmarkedsføring. Mailchimp gjør det utrolig enkelt å lage og sende ut nyhetsbrev til kunder. Firmaet ble grunnlagt i 2001 og brukes av 14 millioner mennesker og bedrifter. Verktøyet er gratis å bruke så lenge under 2000 personer abonnerer på nyhetsbrevet ditt. I dette kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg alt du trenger for å bruke Mailchimp. I starten av kurset lærer du hvordan man lager en konto. Deretter lærer du hvordan man importerer abonnenter og lager påmeldingsskjemaer. Videre lærere du hvordan man lager en mal som gjenspeiler bedriftens grafiske profil. Avslutningsvis lærer du hvordan man sender ut nyhetsbrev til kunder. Velkommen til Mailchimp. I kapittel 01 lærer du hvordan man lager en gratis konto. Du lærer også hvordan man konfigurerer verktøyet på riktig måte. I kapittle 02 lærer du hvordan man lager en liste og importerer abonnenter til listen. I kapittel 03 lærer du hvordan man lager påmeldingsskjemaer. Dette omfatter hvordan man lager et påmeldingsskjema som gjenspeiler bedriftens grafiske profil, samt, hvordan man oversette påmeldingsskjemaet fra engelsk til norsk. I kapittel 04 skal vi analysere 4 forskjellige nyhetsbrev. Vi skal avdekke styrker og svakheter ved hvert individuelle nyhetsbrev. I kapittel 05 lærer du hvordan man designer en mal som samsvarer med bedriftens grafiske profil. I kapittel 06 lærer du hvordan man lager og sender ut et nyhetsbrev til kunder. I kapittel 07 lærer du hvordan man får flere abonnenter. I kapittel 08 lærer du hvordan "Automation" fungerer og hvorfor det kan være nyttig å bruke denne funksjonen. I kapittel 09 lærer du hvordan man leser og analyserer rapportene som ligger i Mailchimp. Dette er nyttig for å avdekke svakhetene og styrkene ved nyhetsbrevet ditt. I kapittel 10 lærer du hvordan man bruker avanserte teknikker som grupper og segmenter.
Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

Click65

7 år siden

Veldig bra!

Heisann! Kurset var utrolig lettfattelig, detaljrikt, forklarende, og selv en som meg, blottet for teknisk innsikt i denne verdenen, lærte raskt og effektivt hvordan MailChimp fungerer!

Anja

7 år siden

Glimrende kurs

Konkret, rett på sak og veldig nyttig. Jeg anbefaler dette kurset videre!

Hilde Jeanette

7 år siden

Effektivt og lærerikt

Veldig effektivt å kunne ta kurset på nett og det var enkel og rydding oppbygging av kursinnholdet. Hadde brukt mailchimp noe men har lært masse nyttig og i tillegg har jeg et oppslagsverk og god support. Gleder meg til å skrive ennå bedre nyhetsbrev.