icon

Kurs i kursproduksjon: lage nettkurs

Espen Faugstad

Kapittel 1: Introduksjon

Utvid eller slå sammen

Kapittel 2: Preproduksjon

Utvid eller slå sammen

Kapittel 3: Produksjon

Utvid eller slå sammen

Kapittel 4: Postproduksjon

Utvid eller slå sammen

Kapittel 5: Avslutning

Utvid eller slå sammen

Detaljer

  • 38m
  • 13 videoer
  • 127 deltakere
  • June 30, 2020

Utdannet.no er en populær startup, elsket av bedrifter, med snart 100.000 årlige brukere. Vi utvikler og publiserer videobaserte nettkurs i digitale programvarer, kreative fagfelt og grunnleggende forretningsferdigheter. «Høy pedagogisk kvalitet» er en gjengående frase blant kundene våre. Vi søker deg som har lyst til å lage nettkurs for oss og tjene penger på det. Du har stor interesse for og høy kompetanse innen ditt fagfelt. Du har arbeidserfaring og relevant utdannelse. Som kursprodusent vil du få profesjonell opplæring og veiledning. Vår oppgave: hjelpe deg med å lage et best mulig nettkurs.

Vis mer

Anmeldelser

4.5

Filled StarFilled StarFilled StarFilled StarFilled Star
(2 anmeldelser)
5
4
3
2
1

Filled StarFilled StarFilled StarFilled StarFilled Star
isakholleland
God struktur

Synes plattformen er godt inndelt i punkter slik at det blir lettere for innstruktør å fokusere på det kurset skal handle om.

5 måneder siden
profileImage
Filled StarFilled StarFilled StarFilled StarEmpty Star
Talwyn
Nyttig

Greit og oversiktlig kurs i kursproduksjon på utdannet.no, spesielt på det praktiske man må gjennom. Kunne kanskje tenkt meg at man inkluderte litt mer om Camtasia også, og det hadde vært nyttig med litt mer pedagogikk rundt kursproduksjon og eget innhold, men det er kanskje litt flisespikkeri. Rimelig fornøyd. :)

6 måneder siden