Start avspilling

Nettkurs i Snapseed: komplett

Espen Faugstad

1

Introduksjon

9m 50s
Utvid eller slå sammen
2

Grunnleggende

19m 7s
Utvid eller slå sammen
3

Viderekommen

33m 54s
Utvid eller slå sammen
4

Avslutning

1m 48s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 1t 5m
  • 20 videoer
  • 166 deltakere
Bilderedigering på mobil var for noen år siden ganske begrenset. Men i dag kan du enkelt få tilgang til profesjonelle bilderedigeringsverktøy. I dette kurset lærer du å redigere bilder på mobil ved hjelp av applikasjonen Snapseed. Appen er gratis, fungerer på iOS og Android og er utviklet av Google. Snapseed er ikke bare et fantastisk bilderedigeringsverktøy, det inneholder også avanserte verktøy som tidligere kun var tilgjengelig gjennom betalte alternativer (som for eksempel mobilversjonen av Adobe Lightroom). Med Snapseed får du et verktøy som kan løfte dine bilder til neste nivå, enten du redigerer bilder tatt med mobil eller speilrefleks. I dette kurset kommer Espen Faugstad lære deg å bruke Snapseed. I starten av kurset lærer du hvordan appen er organisert. Deretter lærer du hvordan man endrer og tilpasser komposisjon, hvitbalanse, eksponering og fargemetning. Videre lærer du å bruke avanserte verktøy som gjør det mulig å fremheve viktige detaljer i et bilde, i tillegg til hvordan man fjerner forstyrrende elementer.
Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

Roger_Sando

5 år siden

Topp innføring

Etter å ha tatt kurset ser jeg at de begrensningene et mobilkamera har ikke er så store som jeg trodde. Så heretter blir nok ikke savnet av speilreflekskameraet så stort likevel....

jannickeforsberg

5 år siden

Rask og god innføring i Snapseed

Fin flyt gjennom kurset. Tydelig og grundig.

Anders_Dahl

5 år siden

Svært god innføring i Snapseed

Tydelig og grundig innføring av Snapseed. Liker tempoet til kursholder, og hvordan han enkelt viser alle mulighetene programmet byr på. Var ikke klar over at det finnes så mange muligheter for bilderedigering på mobil.