Start avspilling

Kurs i InDesign CC 2020: komplett

Espen Faugstad

Kapittel 1: Introduksjon

Utvid eller slå sammen

Kapittel 2: Dokument

Utvid eller slå sammen

Kapittel 3: Verktøy

Utvid eller slå sammen

Kapittel 4: Sider

Utvid eller slå sammen

Kapittel 5: Tekst

Utvid eller slå sammen

Kapittel 6: Grafikk

Utvid eller slå sammen

Kapittel 7: Farger

Utvid eller slå sammen

Kapittel 8: Stiler

Utvid eller slå sammen

Kapittel 9: Tabeller

Utvid eller slå sammen

Kapittel 10: Print

Utvid eller slå sammen

Kapittel 11: Avslutning

Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 5t 53m
  • 69 videoer
  • 409 deltakere
  • 16. januar 2020

InDesign er et profesjonelt publiseringsverktøy som inneholder alt du trenger for å lage og publisere alt fra trykte bøker og brosjyrer til digitale tidsskrifter, iPad-applikasjoner, e-bøker og interaktive PDF-dokumenter. Skal du jobbe i en markedsavdeling, et designbyrå eller en avis er sjansen stor for at du møter på InDesign. I dette kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg å bruke Adobe InDesign. Du kommer til å lære å sette sammen tekst og bilder til trykksaker som bøker, aviser, magasiner, brosjyrer, annonser, osv. Kurset er laget for alle som ønsker å lære InDesign. Det kreves ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Vi starter fra scratch og går bygger derifra. I kapittel 01 lærer du hvordan InDesign er organisert og hvilke verktøy og paneler som er tilgjengelig. I kapittel 02 lærer du å lage et nytt dokument og hvordan du organiserer arbeidsområdet for optimal arbeidsflyt. I kapittel 03 lærer du å bruke grunnleggende verktøy som "Type Tool", "Rectangle Frame Tool", "Rectangle Tool", "Selection Tool", m.m. I kapittel 03 lærer du å legge til, tilpasse og fjerne sider, samt hvordan du tar i bruk mastersider. I kapittel 05 lærer du å jobbe med tekst. Du lærer å formatere tekst, legge til tekstkolonner, flyte tekst mellom tekstrammer, legge til spesialtegn, bruke "Story Editor", m.m. I kaptitel 06 lærer du å bruke med grafiske elementer. Du lærer å transformere objekter, arrangere objekter foran eller bak andre objekter, fylle med farge, legge til effekter, ta i bruk "Text Wrap", samt hvordan "Links panel" og "Layers panel" fungerer. I kapittel 07 lærer du å jobbe med farger i "Color panel", "Swatches panel", m.m. I kapittel 08 lærer du å effektivisere din digitale arbeidsflyt ved hjelp av "Paragraph styles panel", "Character styles panel" og "Object Styles panel". I kapittel 09 lærer du å jobbe med tabeller i InDesign. I kapittel 10 lærer du å pakke sammen prosjektet ditt, eksportere prosjektet ditt og skrive ut prosjektet ditt.

Vis mer

Anmeldelser

0
Empty StarEmpty StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

olaind

7 måneder siden

Empty StarEmpty StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
Topp gjennomgang og forklaringer

Veldig to the point. Har vært igjennom lynda.com for mange år siden og fulgt hjelpemateriell og videosnutter i og under Adobe-pakka - av varierende kvalitet. Siden jeg ikke er på hele tiden, og min historie går mer enn 20 år tilbake og begynte med Quark i denne type programgren, da er det ikke alltid like lett å hive seg på - etter lengre fravær. Derfor raste jeg gjennom de kapitlene jeg lurte mest på i går, og fant ut av det meste, særlig når temaene som for meg var litt vriene, ble spilt av på nytt. Så ble lyset slått på. Takk så langt. Fornøyd røver - under paraplyen "Jack of all trade".

IngerAnitaMerkesdal

8 måneder siden

Empty StarEmpty StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
Kjempegøy, og dette hadde jeg ALDRI klart alene :)

Jeg har arbeidet mye med layout tidligere, og er ganske selvlært på flere program. Men jeg er veldig glad for å ha investert tid og penger i å ta dette kurset. Det er logisk og strukturert bygget opp, det er passe mengde gjentakelser - slik at snarveger mm repeteres, uten at det blir kjedelig og påfallende gjentakende og jeg vet at jeg har lært en rekke tidsbesparende løsninger, som jeg aldri ville ha funnet frem til på egenhånd. Nå gleder jeg meg bare til å begynne å bruke dette i arbeidet mitt. Det vr også godt å vite at om det er noe jeg ikke finner ut av, så er det mulig å skrive inn spørsmål. Takk for hjelpen!

MortenLind

9 måneder siden

Empty StarEmpty StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
Fra en nybegynner

Kurset var helt topp og selv for en uten erfaring og lite datakunnskap var dette forståelig og fint. Veldig godt strukturert og pedagogisk.