Start avspilling

Nettkurs i Google Adwords: grunnleggende (2014)

Espen Faugstad

1

Bli kjent med Adwords

5m 48s
Utvid eller slå sammen
2

Kom i gang med Adwords

26m 57s
Utvid eller slå sammen
3

Søkeord

15m 29s
Utvid eller slå sammen
4

Lag annonse

20m 21s
Utvid eller slå sammen
5

Angi bud

11m 45s
Utvid eller slå sammen
6

Quality Score

16m 5s
Utvid eller slå sammen
7

Optimalisere

12m 21s
Utvid eller slå sammen
8

Konverteringssporing

6m 59s
Utvid eller slå sammen
9

Statistikk

3m 26s
Utvid eller slå sammen
10

Remarketing

8m 59s
Utvid eller slå sammen
11

Bildeannonser

13m 52s
Utvid eller slå sammen
12

Videoannonser

8m 42s
Utvid eller slå sammen
13

Avslutning

30s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 2t 31m
  • 45 videoer
  • 237 deltakere
Adwords er et nettbasert annonseverktøy fra Google, der hvem som helst kan gå inn og by på annonseplass koblet til spesifikke søkeord. Det som gjør Google Adwords så utrolig effektivt, sett i forhold til tradisjonell annonsering, er at annonsører kan nå personer som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester. Dette gjør at annonsene blir mer effektivt sett fra annonsørens side, og mer nyttig sett fra mottakerens side. I dette kurset vil kursinstruktør Espen Faugstad lære deg alt du trenger for å komme raskt i gang med Google Adwords. Dette omfatter hvordan du lager en annonsekonto, kampanje, annonsegruppe og annonse, forskjellen på CPM, CPC og CPA, hvordan budrunden og Quality Score påvirker hvor mye betaler for et klikk på din annonse, hvordan mye mer. Det første du lærer i kurset er hvorfor du bør annonsere på nett. Deretter lærer du kort hva Google Adwords er og hvordan tjenesten fungerer. Du lærer også forskjellen på budstrategiene: CPM, CPC og CPA. Du lærer å velge ut søkeord for din annonse. Du lærer også å bruke tjenesten søkeordplanlegger for å evaluere dine valgte søkeordene for å avdekke volum og konkurransenivå. Du lærer deretter å lage en kampanje, annonsegruppe og annonse. Du lærer også å bruke ulike samsvarstyper for søkeord (fleksibelt samsvar, endringselement for fleksibelt samsvar, setningssamsvar, eksakt samsvar og negativt samsvar). Du lærer hva Quality Score er og hvordan det påvirker hvor mye du må betale for et klikk på din annonse. Du lærer også hvordan du kan forbedre din Quality Score, slik at du betaler mindre for et klikk på din annonse. Du lærer hvordan du bruker en konveteringssporing. Dette gjør at du kan spore når en annonse genererer en konvertering, f.eks. et kjøp i din butikk. Dette gjør at du enkelt kan måle effekten av dine annonser. Du lærer hva remarketing er og hva det kan gjøre for deg. Med remarketing kan du annonsere direkte til de som har gjort en spesifikk handling på din nettside. Dette kan f.eks. være de som har lagt et produkt i handlevognen, uten å gjennomføre et kjøp. Det siste du lærer i kurset er hvordan du lager en bilde- eller videoannonse. Dette gjør at du kan annonsere direkte til dine potensielle kunder gjennom foto eller video.
Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

jmboee

8 år siden

Bra AdWords-kurs!

Takk for oversiktlig og nyttig AdWords-innføring!

Kaja

7 år siden

Kjempebra!

Kurset er lagt opp så ryddig og strukturert, og du er så tydelig når du underviser! Veldig bra! Digger å lære nye ting på en effektiv måte : )

maryannesande

8 år siden

Lærerikt

Mye innhold på kun et par timer. Kursholderen er flink å forklare Google AdWords på en enkel og oversiktlig måte. Her er nok informasjon og veiledning til at man raskt kan begynne å prøve ut dette selv. Er veldig fornøyd og vil absolutt anbefale det videre.