Start avspilling

Nettkurs i Google Ads: komplett

Espen Faugstad

1

Introduksjon

24m 48s
Utvid eller slå sammen
2

Målgruppe

40m 16s
Utvid eller slå sammen
3

Søkeord

36m 3s
Utvid eller slå sammen
4

Auksjon

11m 56s
Utvid eller slå sammen
5

Tekstannonser

58m 58s
Utvid eller slå sammen
6

Bildeannonser

54m 50s
Utvid eller slå sammen
7

Videoannonser

28m 1s
Utvid eller slå sammen
8

Remarketing

38m 5s
Utvid eller slå sammen
9

Analyse

21m 24s
Utvid eller slå sammen
10

Avslutning

3m 58s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 5t 27m
  • 65 videoer
  • 150 deltakere
I dette kurset lærer du å annonsere med Google Ads slik at du blir synlig i det øyeblikket kunden søker etter ditt produkt eller tjeneste. Vi lærer deg å opprette og konfigurere en Google Ads-konto, installere Google Ads-taggen og konverteringssporing på egen nettside, gjennomføre målgruppe- og søkeordsanalyse. Vi lærer deg også hvordan auksjonen fungerer og hvordan du oppretter effektive tekst-, bilde-, og video- og remarketingannonser. Kurset passer like godt for deg som aldri har brukt Google Ads før, til deg som har erfaring med annonseplattformen, men som ønsker å gå fra nybegynner til ekspert. Kurset i Google Ads er stappfullt med verdifull informasjon, og dekker alt du virkelig trenger for å mestre verktøyet, enten du annonserer selv eller på vegne av andre. Kursinstruktør er Espen Faugstad, han er gründer av Utdannet.no og har over 10 års erfaring med digital markedsføring. Velkommen til et knallgodt Google Ads-kurs. I kapittel 1 lærer du hva Google Ads er og hvordan du oppretter og konfigurerer en Google Ads-konto på korrekt måte. I kapittel 2 lærer du hvordan du henter inn kundedata og organiserer informasjonen i et Excel-dokument og gjennomfører konkurrentanalyse. Du lærer også hvorfor kundereisen og triggere er viktig og hvordan du oppretter en persona basert på kundedataen du har hentet inn. I kapittel 3 lærer du hvordan du gjennomfører søkeordresearch, avdekker trenden til søkeord med Google Trends, overvåker søkeord med Google Alerts, analyserer søkeord med Google Ads søkeordplanlegger og hvordan søkeordsamsvartypene, fleksibelt samsvar, setningssamsvar og eksakt samsvar fungerer. I kapittel 4 lærer du hvordan auksjonen fungerer og på hvilke måte budet og kvalitetspoeng påvirker annonserangering. I kapittel 5 lærer du å opprette effektive tekstannonse, legge til utvidelser og søkeord, og konfigurere steder, annonseplan og enheter. I kapittel 6 lærer du å opprette effektive bildeannonser, definere målgruppe, emner, plasseringer, søkeord og ekskluderinger. I kapittel 7 lærer du å opprette videoannonser. I kapittel 8 lærer du å opprette remarketinglister som du kan bruke for å opprette remarketing annonser. I kapittel 9 lærer du lese og analysere data.
Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

6 måneder siden

Veldig fornøyd!

Jeg kunne nesten ikke noe fra før av, men føler nå at jeg har kjøtt nok på beina til å publisere mine egne annonser og også kunne optimalisere de og få ut oversiktlige rapporter. Kjempebra kurs og vil absolutt anbefale :)

3 måneder siden

Veldig bra kurs!!

Hadde "noe" kunnskap fra før, men her gås det i dybden fra start til slutt. Hvordan finne målgruppen for ads'en, hvordan sette opp ulike typer og hvordan faktisk finne og lese av statistikken til den kampanjen man har kjørt! ANBEFALES på det sterkeste til alle som driver innen markedsføring/PR ol.!!