Start avspilling

Nettkurs i Gmail: komplett

Espen Faugstad

1

Brukergrensesnitt

11m 34s
Utvid eller slå sammen
2

Sende e-post

17m 52s
Utvid eller slå sammen
3

Svare på e-post

13m 42s
Utvid eller slå sammen
4

Organisere e-post

22m 34s
Utvid eller slå sammen
5

Søke etter e-post

4m 14s
Utvid eller slå sammen
6

Innstillinger

13m 47s
Utvid eller slå sammen
8

Annet

6m 56s
Utvid eller slå sammen
9

Avslutning

26s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 1t 32m
  • 36 videoer
  • 134 deltakere
Gmail er en gratis nettbasert e-posttjeneste utviklet av Paul Buchheit og Google. Gmail ble lansert i 2004, og da måtte man bli invitert av en eksisterende bruker for å kunne bruke tjenesten. I dag er tjenesten åpen og fritt tilgjengelig for alle som ønsker å bruke den. Tjenesten tilbyr over 15 GB med lagringsplass, noe som burde være mer enn nok for de fleste. I dette kurset vil kursinstruktør Espen Faugstad lære deg hvordan du bruker Gmail - og ikke la deg lure, Gmail er mye kraftigere enn det mange kanskje tror. Kurset omfatter hvordan du skriver, formaterer og sender e-post, hvordan du svarer og videresender e-post, hvordan du organiserer e-post ved hjelp av stjerner, flagg, mapper, etikker + mer. I dette kurset får du en komplett innføring i bruk av Gmail. Du lærer kort fortalt, alt du trenger for å kunne bruke Gmail på en effektiv måte. I kapittel 2 lærer du hvordan Gmail er organisert. Du lærer hvordan programmet er bygget opp og hvor de viktigste knappene befinner seg. I kapittel 3 lærer du hvordan du skriver en ny e-post i Gmail. Dette omfatter hvordan du skriver en ny e-post, formaterer en e-post, legger til vedlegg og setter inn en link. I kapittel 4 lærer du hvordan du svarer på en e-post. Dette omfatter hvordan du leser en e-post, svarer en eller flere personer i en e-post, samt hvordan du ignorer en e-post. I kapittel 5 lærer du å organisere e-poster. Dette omfatter hvordan du merker en e-post med en stjerne, merker en e-post som viktig, legger til etiketter og mye mer. I kapittel 6 lærer du hvordan du søker etter e-poster i Gmail. Dette omfatter hvordan du bruker søkefeltet samt hvordan du bruker avanserte søkeord. I kapittel 7 og 8 lærer du et par ekstra ting, som hvordan du legger til en signatur, legger til en feriemelding, bruker nettprat, m.m.
Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

kenguruno

8 år siden

g-mail komplett

Takk for en fin gjennomgang av google mail. Jeg har brukt google mail en stund, men nå har jeg fått en mye bedre oversikt over mulighetene i programmet. Supert! mvh Ingrid Våset

Bendt Thore

8 år siden

Flott kurs

Flott kurs, nå skal det ryddes opp, og få system i e-postene .... dette blir en enklere hverdag :)

Solveig Birkeland

5 år siden

Nyttig kurs!

Jeg hadde stort utbytte av kurset: i løpet av kort tid fikk jeg innsikt i G-mails "tankegang" og det er veldig nyttig. Jeg har brukt online tidligere og synes overgangen var litt tung, men det hjalp veldig med dette kurset. Takk!