Start avspilling

Nettkurs i Facebook: annonsering (2014)

Espen Faugstad

1

Bli kjent med Facebook-annonsering

13m 22s
Utvid eller slå sammen
2

Kom i gang med annonsering

11m 7s
Utvid eller slå sammen
3

Opprett en enkel annonse

28m 1s
Utvid eller slå sammen
4

Promotere og fremme

4m 43s
Utvid eller slå sammen
5

Opprett en avansert annonse

12m 35s
Utvid eller slå sammen
6

Administrere annonser

5m 44s
Utvid eller slå sammen
7

Rapporter

7m 37s
Utvid eller slå sammen
8

Forbedre annonsene

16m 44s
Utvid eller slå sammen
9

Avslutning

36s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 1t 40m
  • 33 videoer
  • 115 deltakere
Dette kurset passer for deg som vil lære hvordan man lager, publiserer og administrerer annonser på Facebook, enten det er til eget formål, eller på vegne av andre. Kursinstruktør Espen Faugstad lærer deg alt du måte vite for å få maksimalt ut av annonseverktøyet til Facebook. Dette omfatter hvordan du velger riktig målretting for kampanjen din, bestemmer hvem som skal se annonsen din, avgjør hvor mye du er villig til å betale for å vise annonsen din, samt hvordan annonsen skal se ut. Videre kommer du til å lære hvordan du promoterer og fremmer et innlegg, oppretter en avansert annonse med konverteringssporing og administrerer eksisterende annonser. Du lærer også hvordan man analyserer statistikker for å avdekke effekten av en kampanje. Avslutningsvis lærer du hva man kan gjøre for å forbedre en allerede eksisterende annonse. Det første du lærer i kurset er hvilke annonsetyper du kan lage på Facebook, og hvordan du definerer en målgruppe. Videre lærer du å opprette en enkel annonse, legge til et annonsebilde, lage en annonsetekst, definere en målgruppe basert på geografi, demografi, interesser og adferd. Deretter lærer du å lage et annonsebudsjett og publiserer din annonse på Facebook. Deretter lærer du å promotere en Facebook-side, fremme et innlegg, og ta i bruk avanserte funksjoner for annonsering. Dette inkluderer å ta i bruk konverteringssporing og hvordan du oppretter en annonse med en egendefinert målgruppe. Avslutningsvis lærer du å forbedre dine annonser slik at du oppnår høyere klikkfrekvens dermed høyere avkastning eller ROI (return of investment).
Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

Gry

8 år siden

Kurs i Facebook annonsering

Bra kurs. Men mange fagutrykk som kunne vært beskrevet bedre. Ble litt rotete da det er delt opp i mange 1-2 minutters videoer. Videoene burde henge sammen i hvert kapittel. Noen av videoene var gjentagelse av forrige video.

Mateus

7 år siden

Flott kurs

Flott og nyttig kurs!

filmviter

8 år siden

Litt forvirrende

Sikkert et bra kurs for viderekomne, men tror det er ganske forvirrende for nybegynnere. Mye som er annerledes på Facebook i dag. Vanskelig å forstå når menyene og fanene er helt annerledes nå enn i kursvideoene.