Start avspilling

Nettkurs i Facebook: annonsering (2016)

Espen Faugstad

1

Kom i gang

16m 54s
Utvid eller slå sammen
2

Ny annonse

35m 7s
Utvid eller slå sammen
3

Rediger annonse

10m 26s
Utvid eller slå sammen
4

Analyser annonse

12m 33s
Utvid eller slå sammen
5

Annonseadministrasjon

33m 19s
Utvid eller slå sammen
6

Flere annonser

51m 18s
Utvid eller slå sammen
7

Avslutning

34s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 218 deltakere
  • 2t 40m
  • 11. april 2016

Lær hvordan man lager, publiserer og administrerer annonser på Facebook, enten det er til eget formål, eller på vegne av andre. Kursinstruktør Espen Faugstad vil lære deg alt du trenger for å få maksimalt ut av annonseverktøyet til Facebook. Du lærer også hvordan man gjennomfører en A/B-test, hvor formålet er å konverteringsoptimalisere annonsene dine (hemmeligheten bak høy ROI). Du lærer også hvordan man bruker remarketing og konverteringssporing. Kort oppsummert, alt du trenger for å skape gode resultater for bedriften din gjennom effektiv og målrettet annonsering på Facebook. I kapittel 01 lærer du hvordan du lager en annonsekonto på Facebook. Du lærer også hvilke annonsetyper som er tilgjengelig og hvor annonsene plasseres. I kapittel 02 lærer du å lage din egen annonse på Facebook. Dette omfatter hvordan du velger en målsetting, definerer en målgruppe, velger et budsjett og lager selve annonsen. I kapittel 03 lærer du å kopiere, redigere og slette annonser. Du lærer også hvordan Facebook organiserer kampanjer, annonsesett og annonser. I kapittel 04 lærer du å analysere annonsestatistikker. Dette omfatter hvordan du bruker følgende knapper: søk, filtre, dato, kolonner, analyse og eksporter. I kapittel 05 lærer du mer om hvordan annonseadministrasjon fungerer. Dette omfatter hvordan du bruker følgende sider: piksler, egendefinerte konverteringer, publikum og piksler. I kapittel 06 lærer du å lage flere forskjellige typer annonser på Facebook.

Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

Iselin

5 år siden

Oversiktlig og informativt

Supert

Traktiv

5 år siden

Meget bra kurs

Som vanlig lager Espen utrolig gode og nyttige kurs , dette er ikke noe unntak. Her vare det en masse nyttig jeg har bruk for til bedriften min.

Christine M.

5 år siden

Facebook Annonsering 2016

Flott kurs for dem som ønsker å lære mere. Klar og tydelig lærer som gjør at de med minst erfaring følger lett med. Facebook har riktig nok gjort noen oppdateringer og endringer siden dette ble laget men nye kurs kommer og dette er en god start. Lett å skjønne, kjapt å starte å bruke Facebook bedre og fin måte å unngå å betale i dyre dommer for at andre skal markedsføre for deg.