Start avspilling

Nettkurs i Chrome: utviklerverktøy

Espen Faugstad

1

Introduksjon

11m 17s
Utvid eller slå sammen
2

HTML

27m 25s
Utvid eller slå sammen
3

CSS

35m 5s
Utvid eller slå sammen
4

Avslutning

32s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 73 deltakere
  • 1t 14m
  • 17. oktober 2017

Chrome utviklerverktøy er en samling svært nyttige verktøy for deg som jobber med nettsider. Verktøyet gir brukeren omfattende innsikt i hvordan nettleseren prosesserer nettsider og nettbaserte applikasjoner. Verktøyet gjør det enkelt for brukeren å gjennomføre strukturelle og visuelle endringer i nettleser, gjennomføre kodeoptimalisering og feilsøke problemer. I dette kurset kommer Espen Faugstad til å gi deg en rask innføring i Chrome utviklerverktøy. I starten av kurset lærer du hvordan utviklerverktøyet er organisert og hvorfor det er nyttig. Deretter lærer du hvordan man tester ut strukturelle og visuelle endringer i nettleseren. Videre lærer du hvordan man iverksetter disse endringene ved å kode dem inn manuelt ved hjelp av koderedigeringsprogrammet Atom.

Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

benø

11 måneder siden

Meget godt fornøyd!

Kjempebra!

Sven Gjermund Dokken

2 år siden

Veldig inspirerende kurs

Dette var veldig morsomt å følge. Jeg gjorde som du anbefalte Espen, tok kursene webutvikling 1 og 2 (html og css). Det gjorde det veldig spennende å ta Google Chrome utviklerverktøy. Har alltid hatt lyst til å lære mer om progamering. Veldig viktig å si at endringer må jeg fysisk gjøre I f.eks. programmet atom. Takker for veldig god veiledning og informasjon som for meg gir stor inspirasjon til å gjøre endringer på min nettside. Hilsen Sven Gjermund Dokken

thnuland

3 år siden

Nyttig kurs for et nyttig verktøy

Har testet utviklerverktøyet før på egenhånd uten å se hele nytten av det, men etter dette kurset forstår jeg hvorfor det er greit å kunne litt om det. Veldig nyttig for å hente inspirasjon og design ideer fra andre kilder samt å feilsøke og sjekke sin egen design og kode.