Start avspilling

Kurs i Google Chrome: utviklerverktøy

Espen Faugstad

Kapittel 1: Introduksjon

Utvid eller slå sammen

Kapittel 2: HTML

Utvid eller slå sammen

Kapittel 3: CSS

Utvid eller slå sammen

Kapittel 4: Avslutning

Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 1t 14m
  • 18 videoer
  • 65 deltakere
  • 17. oktober 2017

Chrome utviklerverktøy er en samling svært nyttige verktøy for deg som jobber med nettsider. Verktøyet gir brukeren omfattende innsikt i hvordan nettleseren prosesserer nettsider og nettbaserte applikasjoner. Verktøyet gjør det enkelt for brukeren å gjennomføre strukturelle og visuelle endringer i nettleser, gjennomføre kodeoptimalisering og feilsøke problemer. I dette kurset kommer Espen Faugstad til å gi deg en rask innføring i Chrome utviklerverktøy. I starten av kurset lærer du hvordan utviklerverktøyet er organisert og hvorfor det er nyttig. Deretter lærer du hvordan man tester ut strukturelle og visuelle endringer i nettleseren. Videre lærer du hvordan man iverksetter disse endringene ved å kode dem inn manuelt ved hjelp av koderedigeringsprogrammet Atom.

Vis mer

Anmeldelser

0
Empty StarEmpty StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

benø

4 måneder siden

Empty StarEmpty StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
Meget godt fornøyd!

Kjempebra!

Sven Gjermund Dokken

11 måneder siden

Empty StarEmpty StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
Veldig inspirerende kurs

Dette var veldig morsomt å følge. Jeg gjorde som du anbefalte Espen, tok kursene webutvikling 1 og 2 (html og css). Det gjorde det veldig spennende å ta Google Chrome utviklerverktøy. Har alltid hatt lyst til å lære mer om progamering. Veldig viktig å si at endringer må jeg fysisk gjøre I f.eks. programmet atom. Takker for veldig god veiledning og informasjon som for meg gir stor inspirasjon til å gjøre endringer på min nettside. Hilsen Sven Gjermund Dokken

thnuland

3 år siden

Empty StarEmpty StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
Nyttig kurs for et nyttig verktøy

Har testet utviklerverktøyet før på egenhånd uten å se hele nytten av det, men etter dette kurset forstår jeg hvorfor det er greit å kunne litt om det. Veldig nyttig for å hente inspirasjon og design ideer fra andre kilder samt å feilsøke og sjekke sin egen design og kode.