Start avspilling

Nettkurs i Bulma: komplett

Espen Faugstad

1

Introduksjon

12m 56s
Utvid eller slå sammen
2

Columns

42m 56s
Utvid eller slå sammen
3

Layout

33m 51s
Utvid eller slå sammen
4

Form

34m 29s
Utvid eller slå sammen
5

Elements

37m
Utvid eller slå sammen
6

Components

38m 13s
Utvid eller slå sammen
7

Prosjekt

56m 30s
Utvid eller slå sammen
8

Avslutning

1m 36s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 4t 18m
  • 47 videoer
  • 93 deltakere
Bulma er et gratis og moderne CSS-rammeverk utviklet av Jeremy Thomas. Det brukes av over 100 000 utviklere, har åpen kildekode, og er bygget på Flexbox. Bulma gjør det enkelt å lage moderne og responsive nettsider som fungerer like bra på datamaskin som mobil. Du kan tenke på et CSS-rammeverk som en koffert som inneholder alt du trenger for å lage en nettside. Inni kofferten finner du mange dokumenter. Disse dokumentene viser hvordan du lager ulike deler av en nettside. Et dokument viser for eksempel hvordan du lager en struktur, et annet dokument viser hvordan du lager en meny, osv. I dette kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg hvordan du bruker CSS-rammeverket Bulma. I kurset lærer du å lage en responsiv nettside ved hjelp av Bulma. Dette omfatter hvordan du lager en struktur, legger til seksjoner, kontaktskjema, bokser, knapper, beskjeder, tabeller, menyer, osv. Kort fortalt, alt du trenger for å komme raskt i gang med Bulma. I kapittel 01 lærer du hva et CSS-rammeverk kan gjøre for deg, og hvorfor Bulma kanskje er det beste CSS-rammeverket som finnes på markedet. I kapittel 02 lærer du å lage en struktur bestående av responsive kolonner. I kapittel 03 lærer du å lage ulike typer seksjoner, bestående av farge, tekst og objektiver. Du lærer også hvordan man bruker og tilpasser level og media object. I kapittel 04 lærer du å lage et kontaktskjema bestående av ulike typer utfyllingsfelt. I kapittel 05 lærer du å bruke elementer som: box, button, content, icon, notification, table, tag og title. I kapittel 06 lærer du å bruke komponenter som: card, dropdown, menu, message, navbar og tabs. I kapittel 07 lærer du å lage en moderne og responsiv nettside ved hjelp av Bulma.
Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

datadotten

5 år siden

Bulma

Godt og omfattende kurs,veldig lærerikt. Anbefales.

thnuland

5 år siden

Mye nyttig og lærerik informasjon om et gøy CSS rammeverk.

Har fått bedre innsikt i kraften bak et rammeverk. Var ukjent med CSS rammeverk før dette kurset. Veldig nyttig for å få mer fart på utviklingen av nettsider. Sliter med å se fordeler med css rammeverk over et CMS system som wordpress. Veldig bra at man får laste ned prosjektfiler med bilder og ferdig kode. Man kan da fokusere på kursvideo og bla gjennom koden selv og lære fra det. Forslag til forbedring kan være å få et bra PDF dokument med gode notater fra hver leksjon.

Hko

4 år siden

Nok et fint kurs

Fin gjennomgang av CSS-rammeverktøyet Bulma. Anbefaler kurset. Fint at den siste delen tar for seg et prosjekt slik at man får brukt noe av kunnskapen med en gang.