Start avspilling

Nettkurs i Asana: prosjektstyring

Espen Faugstad

1

Introduksjon

8m 40s
Utvid eller slå sammen
2

Teams

5m 25s
Utvid eller slå sammen
3

Projects

6m 56s
Utvid eller slå sammen
4

Tasks (list)

11m 58s
Utvid eller slå sammen
5

Tasks (board)

6m 52s
Utvid eller slå sammen
6

Ekstra

13m 8s
Utvid eller slå sammen
7

Avslutning

1m 25s
Utvid eller slå sammen

Kursbeskrivelse

  • 57m
  • 26 videoer
  • 79 deltakere
Asana er et skybasert prosjektplanleggingsverktøy rettet mot bedrifter. Asana ble opprettet i 2008 av Facebooks medgrunnlegger Dustin Moskovits og programvareingeniør Justin Rosenstein. Formålet, å effektivisere kommunikasjonen mellom ansatte i store og små bedrifter. Dette skulle de oppnå ved å gi ansatte muligheten til å starte, koordinere og administrere prosjekter og oppgaver online, uten bruk av e-post. I dette kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg å bruke Asana. I starten av kurset lærer du hvorfor Asana er nyttig og hvordan du oppretter en gratiskonto. Deretter lærer du hvordan man lager et team, prosjekter og oppgaver. Du lærer også hvordan man tildeler oppgaver og tidsfrister til medlemmer av et prosjekt. Avslutningsvis lærer du å bruke følgende sider: Conversation, Calendar, Progress, My Tasks, Inbox og Dasboard.
Vis mere

Anmeldelser

0
(0 anmeldelser)
5
4
3
2
1

Arne

6 år siden

Grei innføring i asana

Jeg hadde ikke tidligere hørt om programmet og fikk en innføring. Kan tenkes at det blir aktuelt å bruke det senere. Uansett er det kjekt å kjenne til at det finnes et slikt program.

Mahoom

5 år siden

Veldig bra!

Veldig enkelt og oversiktlig forklart. Før dette kurset kunne jeg ingenting om Asana, men nå føler jeg meg kompetent nok til å ta i bruk dette verktøyet!

knutsen.mr

5 år siden

Veldig bra kurs & prosjektstyringprogram

Jeg hadde egentlig tenkt å gå for Yodiz som er et annet prosjektstyring program, jeg ombestemte meg straks etter å ha sett dette kurset. Meget bra kurs...